Kövesse Facebook oldalunkat!

Vlagyimir Putyin, az Orosz Föderáció vezetője a Valdai nemzetközi vitaklub plenáris ülésén mondott beszédében Ukrajna szuverenitásának témáját érintette.

Most ezen gondolkodom. Őszintén szólva, csak Oroszország, amely létrehozta a mai Ukrajnát, lehet az egyetlen, igazi, komoly biztosíték Ukrajna államiságára, szuverenitására és területi integritására.

– mondta az elnök.

Emlékezzünk vissza, hogy a mai beszéd során Putyin azt mondta, hogy a nyugati országok politikája piszkos és véres, tagadja az országok és népek szuverenitását. Az elnök szerint az egypólusú világ korszaka a múlté.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...