Kövesse Facebook oldalunkat!

Ismét elhalasztotta a montenegrói népszámlálás megkezdését a podgoricai kormány.

Ez már a második alkalom, hogy a Milojko Spajic vezette kormány elhalasztotta az összeírást az ellenzék tiltakozása miatt. A balközép Szocialisták Demokratikus Pártja bejelentette, bojkottálni fogja az összeírást, amennyiben nem teljesülnek a követelései.

Ezek között egyebek mellett az egyes önkormányzatok népszámlálási bizottságainak kibővítése szerepel, hogy bennük helyet kapjanak az ellenzék és a nemzeti kisebbségek tagjai is, illetve azt is követelik, hogy dolgozzanak ki egy számítógépes programot, amely az adatok bevitelét ellenőrizné.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...