Barion Pixel
30.8 C
Budapest
- 2024. július 12.
/  Dalma, Izabella
 

SZERZŐI JOGOK

A biztositomagazin.hu és bmag.hu – a továbbiakban weboldal – portálon található szöveges és multimédia információk a szerzői jogok terén alkalmazandó nemzeti és nemzetközi szabályozás hatálya alá esnek.

A weboldalon található tartalom az Auriga Consulting Kft. – a továbbiakban weboldaltulajdonos – szellemi tulajdona.

Azzal, hogy Ön használja a weboldalt automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója vagy előµfizetője az oldal egyik szolgáltatásának sem.

A weboldaltulajdonos minden jogot fenntart, a weboldal bármely részének bármilyen módszerrel történő másolásával és terjesztésével kapcsolatban. A weboldaltulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal bármely részének vagy elemének (szövegek, képek, animációk, video-anyagok, programok stb.) felhasználása vagy továbbértékesítése.

A weboldal tartalmának bizonyos részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – a merevlemezen lehet tárolni, vagy ki lehet nyomtatni. Ez nem jelenti, hogy az így nyert információt máshol fel lehet használni; nem lehet adatbázisban tárolni, terjeszteni, kereskedelmi forgalomba hozni vagy letölthetővé tenni.

A weboldal teljes egészében, beleértve a hirdetéseket és reklámokat is szerzői jogvédelem alatt állnak, ezek bármely részét másolni és máshol megjelentetni tilos.

A weboldal tükrözése még változatlan formában is Tilos!

A weboldalon közölt információk jogosulatlan felhasználása büntető- és polgári jogi következményekkel járhat. A weboldaltulajdonos kezdeményezheti a jogsértő magatartás abbahagyását és a károk megtérítését.

A weboldalról híreket / értesüléseket átlinkelni / átmásolni / átvenni csak a csak úgy lehet, hogy az átvevő egyértelműen feltünteti, hogy az információ a weboldalról származik illetve nem változtat annak tartalmán.

A weboldal pontos és hiteles információk közzétételére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

HÍREK

[efb_likebox fanpage_url=”Http://www.facebook.com/bizmagazin” fb_appid=”1611053755789787″ box_width=”300″ box_height=”400″ responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”1″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ locale=”HU”]