Barion Pixel
21.7 C
Budapest
- 2024. április 12.
/  Gyula
 

GYIK

A Biztosító Magazin egy online biztosításszakmai hírportál és magazin, ahol biztosítási és kockázatkezelési témában lehet cikkeket, képeket és videokat találni.

A portál tartalma folyamatosan bővül, az olvasóközönség igényei szerint.

A Biztosító Magazin létrehozásának a célja, hogy a biztosítási szakma híreit elehetővé tegye a szakmában dolgozó kollégáknak, a szakma iránt érdeklődőknek, valamint azoknak a magánszemélyeknek és cégeknek, akik a biztosítók és alkuszok ügyfelei, és egy adott téma iránt mélyebben is érdeklődnek.

A Biztosító Magazint Kocsis Ferenc Árpád MBA, MSc, pénzügy szakos közgazdász hozta létre. (Baráti unszolásra).

A Biztosító Magazin segít naprakésznek lenni a biztosítási szakma világában. Lehetségeseinkhez képest mindent megteszünk, hogy az összes fontos eseményről beszámoljunk. 

Amennyiben sajtóközleményt szeretne a szerkesztőség részére küldeni kéjük, hogy a hello [kukac] bmag.hu email címre küldje.

A Biztosító Magazint alapvetően a biztosításban dolgozó kollégák, valamit a biztosítások iránt érdeklődők olvassák. Amennyiben az Ön cégének ez a célcsoportja, legyen a Biztosító Magazin hirdető partnere

Hirdetési modellünk disztruptív innovációra épülő low-cost hirdetési modell, amellyel legnagyobb hírportálokhoz mérhető elérést biztosítunk az Ön számára is. Előnyei: 

  • VERSENYKÉPESSÉG
    A Biztosító Magazin oldalain megjelenő PR cikkek költsége a töredéke a nagy hírportálok költségeink, viszont a cikkek elérésének mértéke megegyezik
  • SZUPERCÉLZÁS
    PR cikkét csak azok fogják olvasni, akikre ez tartozik, akiket ez érdekel. Tehát nem fog megjelenni olyan célközönségnek, akik nem biztosítási szakterület iránt érdeklődnek.
  • SKÁLÁZHATÓSÁG
    Ön dönti el mekkora a hirdetési keretet szán egy PR cikk megjelenésére. Az elérhető célcsoport nagysága a hirdetési büdzsé függvényében növelhető.

További részletek a Média ajánlatban

Amennyiben az olvasók akarják és hajlandók egy szolid összeget áldozni a nyomtatott verzióra, biztosan lesz.

LEGFRISSEBB