Barion Pixel
18.2 C
Budapest
- 2023. szeptember 30.
/  Jeromos
 

VÍZIÓNK, KÜLDETÉSÜNK ÉS ÉRTÉKEINK

 

Víziónk (Vision)

Magyarország legsikeresebb és legfontosabb biztosításszakmai hírszolgáltató portálja, amely sikeresen látja el értékes és releváns tartalmakkal a biztosítási üzletkötőket, s rajtuk keresztül az üzletkötők ügyfeleihez is szól. Sikeresen támogatja a biztosítási üzletkötőket a saját értékesítési céljaik elérésében. Sikeres a biztosításról kialakult általános imázs proaktív kedvező irányba formálásában és fontos, mert elősegíti az Y és Z generációs fiatal munkavállalók toborzását, valamint lehetővé teszi a legsikeresebb kollégák személyes márkájának építését, népszerűségük növekedését.

Küldetésünk (Mission)

A lehető legjobb minőségű híranyagok elkészítése és megosztása a biztosítási szakmában dolgozókkal – sajtóközlemények, interjúk, tudósítások, elemzések, statisztikák, fotóriportok és videok formájában. Független, előítéletektől mentes tájékoztatás szakmai témákban, úgymint: életbiztosítás, balesetbiztosítás, nyugdíjbiztosítás, egészségbiztosítás, járműbiztosítás, fuvarbiztosítás, otthonbiztosítás, jogvédelem, stb., valamint kárrendezés. Üzleti értékekké konvertálni ügyfeleink számára a Biztosító Magazin által kínált kommunikációs lehetőségeket – a szakterületi kommunikációs, a személyes márka építő és az alkusztámogató megoldásainkon keresztül.

Értékeink (Values)

Ügyfeleinkkel hosszútávú, együtt gondolkodó, valamint win-win kapcsolatok kialakítására törekszünk. A munkánkért kapott reklámbevételeink egy részét az ügyfeleinkről szóló tartalmak népszerűsítésére fordítjuk. A hirdetési lehetőségeket, PR cikkeket, amiket árulunk, valamint a tréningeket, amiket tartunk annak érdekében tesszük, hogy ügyfeleink sikeresebbek legyenek. Egyaránt szeretjük a grandiózus kihívásokat és a hétköznapi fejlesztéseket.

Bármilyen kommunikációs problémája is van, a Biztosító Magazin fog találni rá kreatív megoldást.

10,527RajongókTetszik
751KövetőKövetés
2KövetőKövetés
2KövetőKövetés

SOKAN OLVASTÁK…