Kövesse Facebook oldalunkat!

Oroszország a mezőgazdasági kivitele alapján a világ negyedik helyére lépett, amire még nem volt példa – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Sztavropoli területen lévő Szolnyecsnodolszkban egy agrárszakemberekkel kedden megtartott találkozón.

Az agrártermékek exportjában a negyedik ország lettünk a világon, búzában pedig az első a világon. A bevételek összesen 43,5 milliárd dollárt tettek ki a külpiaci értékesítésben. A világelsők között vagyunk a hústermelésben is.

– hangsúlyozta az államfő.

Ilyen eredményei még soha nem voltak az agrár-ipari komplexumnak az országban, talán még a cári Oroszországban sem – tette hozzá.

Putyin rámutatott, hogy Oroszország az elmúlt két évben rekordszintű gabonatermést ért el: 2022-ben 157 millió, 2023-ban pedig a 147 millió tonnát.

Nyitókép: Unsplash

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...