Barion Pixel
21.4 C
Budapest
- 2023. szeptember 30.
/  Jeromos
Kezdőlap Címkék Vlagyimir Putyin

Címke: Vlagyimir Putyin

Megszólat Vlagyimir Putyin: Az ukránok ellentámadása kudarcot vallott

Az ukrán ellentámadás kudarcot vallott a jelenlegi állás szerint - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal Szocsiban megtartott közös sajtótájékoztatóján.

Moszkva felfüggeszti részvételét a hadászati fegyverzetcsökkentési megállapodásban

Oroszország felfüggeszti részvételét a hadászati támadófegyverek csökkentéséről megkötött orosz-amerikai Új START megállapodásban - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök kedden Moszkvában az orosz parlament két házához intézett üzenetében.

Oroszország el fogja tolni határaitól a fenyegetést

Minél nagyobb lesz az Ukrajnának szállított fegyverek hatótávolsága, annál messzebbre fogja Oroszország eltolni a határaitól a fenyegetést - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök kedden Moszkvában az orosz parlament két házához intézett üzenetében.

Vlagyimir Putyin: Az USA a saját dominanciáján kívül nem tud mit felkínálni a világnak

Az Egyesült Államok a tulajdon dominanciájának megőrzésén kívül nem tud mást felkínálni a világnak - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Valdaj nemzetközi vitaklub csütörtöki moszkvai plenáris ülésén.

Orbán Viktor elérte, hogy lesz gáz: A magyarok fejére nem húznak a brüsszeliek gázársapkát!

A gázársapka alól mentesítést kaptunk, így az nem veszélyezteti Magyarország biztonságos gázellátását, hosszú csata volt, de sikerült megvédenünk Magyarország érdekeit - írta a miniszterelnök Facebook-üzenetében péntek hajnalban Brüsszelből.

Vlagyimir Putyin hadiállapotot hirdetett az Ukrajnától elcsatolt területeken

Október 19-én Vlagyimir Putyin bejelentette a hadiállapot bevezetését az Oroszországhoz csatolt négy új régióban, azaz a Donyecki Népköztérsaság területén, a Luganszki Népköztársaság terültén, Herszonban, valamint a Zaporozsje régió területén - adta hírül a RIA Novosztyi orosz hírügynökség. 

Putyin áramtalanít: Ha Kijev nem érti a “figyelmeztetést”, Ukrajna teljes energiarendszere tönkremegy

Az ukrán energetikai rendszer objektumai a támadésokat követően egyelőre még relatíve gyorsan helyreállíthatók. Ez a helyzet viszont megváltozhat, ha Kijev nem érti a "figyelmeztetéseket."

Rossz hír Amerikának: Valgyimir Putyin kész növelni a gázszállítást Európába a Déli Áramlaton

- jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök szerdán Moszkvában az Orosz Energiahét 2022 rendezvény plenáris ülésén.

Vlagyimir Putyin hétfő reggel 5 régiót “áramtalanított” Ukrajnában

"Öt régióban nincs áramszolgáltatás: Lvivben, Poltavában, Szumiban, Harkovban és Ternopilben. Ukrajna többi részén az áramellátás részben zavaros" - áll az ukránok közleményében - írta a pravda.ru orosz hírportál.

Vlagyimir Putyin részvétét fejezte ki III. Károly királynak

Részvétét fejezte ki Vlagyimir Putyin orosz elnök az új brit királynak, III. Károlynak csütörtökön az eddigi uralkodó, II. Erzsébet királynő halála miatt.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK