Barion Pixel
15.2 C
Budapest
- 2022. október 4.
/  Ferenc
Kezdőlap Címkék Vlagyimir Putyin

Címke: Vlagyimir Putyin

Vlagyimir Putyin részvétét fejezte ki III. Károly királynak

Részvétét fejezte ki Vlagyimir Putyin orosz elnök az új brit királynak, III. Károlynak csütörtökön az eddigi uralkodó, II. Erzsébet királynő halála miatt.

Valgyimir Putyin értékel: A Nyugat ágyútölteléknek használja Ukrajnát

A Nyugat megingatta az európai biztonság rendszerét, és ágyútölteléknek használja Ukrajnát - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a X. Moszkvai Nemzetközi Biztonsági Konferencia részvevőihez intézett keddi beszédében.

Moszkva visszaszólt: Csak egy rakétát lövünk ki – 16 robbanófejjel – és a fél...

Az év végéig hadrendbe áll az első Szarmat interkontinentális ballisztikus rakétarendszer - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy katonai iskolák végzős hallgatóival kedden Moszkvában megtartott találkozón.

Vlagyimir Putyin: A felfuvalkodott európai politikusok a saját nemzeteiket sújtják a szankciókkal

Az Oroszország elleni nyugati szankciók sújtják az őket bevezető országok gazdaságát és egyben globális válságot idéznek elő - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön

Putyin a megelőző csapásról: A NATO hóhérjai és az ukrán nácik már régóta fenyegették...

Oroszország ukrajnai katonai fellépésével agressziót akadályozott meg - hangoztatta Vlagyimir Putyin orosz elnök a náci Németország felett aratott győzelem 77. évfordulóján a Vörös téren megrendezett katonai díszszemlén elmondott beszédében.

Vlagyimir Putyin: Az anya nő, az apa férfi – megújulnak az útlevelek Oroszországban

A dokumentum több mint 20 személyi kategóriára csökkenti az orosz állampolgárság felvételéhez szükséges követelményeket, és kiterjeszti az elnök jogkörét az egyszerűsített orosz állampolgárság megszerzésére jogosult kategóriák meghatározására.

Szóra sem érdemes: A szenilis Biden személyesen sértegeti Putyint

Joe Biden Vlagyimir Putyinhoz intézett személyes sértéseire a Kreml nem fog válaszolni, tekintettel az amerikai elnök fáradtságára, ingerlékenységére és feledékenységére - jelentette ki Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője pénteken a sajtónak.

Zelenszkijre várva: Az orosz tárgyalódelegáció már megérkezett Gomelbe

Orosz küldöttség érkezett Fehéroroszországba, hogy tárgyalásokat folytasson az ukrán féllel - jelentette be Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője vasárnap Moszkvában.

Drogos neonáci banda! – Vlagyimir Putyin hatalomátvételre buzdította az ukrán hadsereget

Hatalomátvételre buzdította az ukrán hadsereget Vlagyimir Putyin orosz elnök az orosz biztonsági tanács pénteki tanácskozásán.

Putyin most vág vissza a Majdanért: Elfogják és bíróság elé állítják az “ukrán rezsim”...

Különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében. A csütörtök hajnali televíziós beszédében az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog a demilitarizálására és "nácimentesítésére".

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK