Barion Pixel
32.3 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék Vlagyimir Putyin

Címke: Vlagyimir Putyin

Vlagyimir Putyin: Oroszország a világ negyedik agrárexportőre

Oroszország a mezőgazdasági kivitele alapján a világ negyedik helyére lépett, amire még nem volt példa - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök

Vlagyimir Putyin: A mahacskalai zavargásokat nyugati titkosszolgálatok ösztönözték

A nyugati különleges szolgálatok ügynökei ösztönözték Vlagyimir Putyin orosz elnök szerint a mahacskalai antiszemita zavargásokat a közösségi hálózatokon keresztül, egyebek között Ukrajna területéről.

Moszkva: Az orosz hadsereg már gyakorolja a nukleáris válaszcsapás végrehajtását

Gyakorlatot tartottak Oroszország "hadászati elrettentő erői" Vlagyimir Putyin elnök irányításával - közölte szerdán a Kreml.

Megszólat Vlagyimir Putyin: Az ukránok ellentámadása kudarcot vallott

Az ukrán ellentámadás kudarcot vallott a jelenlegi állás szerint - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a török hivatali partnerével, Recep Tayyip Erdogannal Szocsiban megtartott közös sajtótájékoztatóján.

Moszkva felfüggeszti részvételét a hadászati fegyverzetcsökkentési megállapodásban

Oroszország felfüggeszti részvételét a hadászati támadófegyverek csökkentéséről megkötött orosz-amerikai Új START megállapodásban - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök kedden Moszkvában az orosz parlament két házához intézett üzenetében.

Oroszország el fogja tolni határaitól a fenyegetést

Minél nagyobb lesz az Ukrajnának szállított fegyverek hatótávolsága, annál messzebbre fogja Oroszország eltolni a határaitól a fenyegetést - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök kedden Moszkvában az orosz parlament két házához intézett üzenetében.

Vlagyimir Putyin: Az USA a saját dominanciáján kívül nem tud mit felkínálni a világnak

Az Egyesült Államok a tulajdon dominanciájának megőrzésén kívül nem tud mást felkínálni a világnak - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Valdaj nemzetközi vitaklub csütörtöki moszkvai plenáris ülésén.

Orbán Viktor elérte, hogy lesz gáz: A magyarok fejére nem húznak a brüsszeliek gázársapkát!

A gázársapka alól mentesítést kaptunk, így az nem veszélyezteti Magyarország biztonságos gázellátását, hosszú csata volt, de sikerült megvédenünk Magyarország érdekeit - írta a miniszterelnök Facebook-üzenetében péntek hajnalban Brüsszelből.

Vlagyimir Putyin hadiállapotot hirdetett az Ukrajnától elcsatolt területeken

Október 19-én Vlagyimir Putyin bejelentette a hadiállapot bevezetését az Oroszországhoz csatolt négy új régióban, azaz a Donyecki Népköztérsaság területén, a Luganszki Népköztársaság terültén, Herszonban, valamint a Zaporozsje régió területén - adta hírül a RIA Novosztyi orosz hírügynökség. 

Putyin áramtalanít: Ha Kijev nem érti a „figyelmeztetést”, Ukrajna teljes energiarendszere tönkremegy

Az ukrán energetikai rendszer objektumai a támadésokat követően egyelőre még relatíve gyorsan helyreállíthatók. Ez a helyzet viszont megváltozhat, ha Kijev nem érti a "figyelmeztetéseket."

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK