Kövesse Facebook oldalunkat!

Október 19-én Vlagyimir Putyin bejelentette a hadiállapot bevezetését az Oroszországhoz csatolt négy új régióban, azaz a Donyecki Népköztérsaság területén, a Luganszki Népköztársaság terültén, Herszonban, valamint a Zaporozsje régió területén – adta hírül a RIA Novosztyi orosz hírügynökség. 


Az orosz elnök a Biztonsági Tanács ülésén bejelentette a hadiállapot bevezetését a nágy újonnan csatlakozott régióban. Az államfő emlékeztetett arra, hogy ezekben a régiókban már az Oroszországba való “visszatérés” előtt is ilyen jogrend volt érvényben.

Most már az orosz törvénykezés keretein belül formalizálnunk kell ezt a rendszert. Ezért aláírtam a hadiállapot bevezetéséről szóló rendeletet az Orosz Föderáció négy tagállamában, amelyet azonnal elküldenek jóváhagyásra a Szövetségi Tanácsnak.

– mondta az államfő.

Nem zárják le a határokat

Annak fényében, hogy négy régióban bevezetik a hadiállapot Oroszország (egyelőre) nem kívánja lezárni a határait – mondta Dmitrij Peszkov elnöki sajtótitkár a RIA Novosztyinak.

Az orosz kormánynak három napon belül javaslatokat kell benyújtania az Orosz Föderáció azon területein meghozandó intézkedésekről, ahol hadiállapotot vezettek be – írta a Kreml sajtószolgálata a rendeletre hivatkozva.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...