Barion Pixel
17.3 C
Budapest
- 2024. május 17.
/  Botond, Mózes
Kezdőlap Címkék Háború

Címke: Háború

„Ősszeesküvés valóság”: Mégiscsak az USA küldi mészárszékre az ukránokat

A békemegállapodás 2022 márciusában megvolt az oroszok és az ukránok között, de végül mégis megbuktak a két ország közötti béketárgyalások - állítja Gerhard Schröder...

Putyin: Oroszország csapást mért az ukrán katonai hírszerzés főhadiszállására

Oroszország két-három napja csapást mért az ukrán katonai hírszerzés főhadiszállására - mondta el Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a Rosszija 24 hírtelevízió adásában.

Egy háborúban meg is lehet halni: 12 sebesült magyar katonát hoztak haza Koszovóból

A magyar katonák bizonyították rátermettségüket, azt, hogy bízhatunk bennük, rendületlenül helytállnak, bármilyen feladat elé is kerülnek külföldön vagy itthon

Országgyűlés: A vizipipázásról és a veszélyhelyzet meghosszabbításáról is tárgyalnak a képviselők

Az orosz-ukrán háború miatti veszélyhelyzet meghosszabbításáról tárgyal szerdán az Országgyűlés, amelynek napirendjén az a törvényjavaslat is szerepel, amely néhány vidéki kórház fenntartói jogát egyetemeknek adja át.

TUxit? – Májusban kiderül kilép-e a NATO-ból Törökország

Májusban parlamenti és elnökválasztást tartanak Törökországban, amelyek meghatározzák az ország jövőbeli külpolitikáját. Ezt az oroszországi Arab és Iszlám Tanulmányok Központjának vezető kutatója, Borisz Dolgov történész nyilatkozta a Pravda.Ru-nak

Erre senki sem számított: Mutatjuk mekkora veszteséget okoztak Magyaroszágnak a szankciók

Legalább négyezer milliárd forintnyi veszteséget okozott eddig a magyar költségvetésnek az Európai Unió elhibázott szankciós politikája - jelentette ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes szerdán a Győr-Moson-Sopron megyei Csornán.

Oroszország ármatalanít: Közel a vég Ukrajnában, folyamatosak a légiriadók és a rakétacsapások

Ismét orosz rakétacsapás érte szerdán az ukrán fővárost, Kijevet, az első információk szerint legalább három civil életét vesztette, hatan megsérültek - közölte a kijevi katonai adminisztráció a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

Bosszú: Moszkva felkutatja az orosz hadifoglyokat meggyilkoló ukrán katonákat

Moszkva maga fogja felkutatni az orosz hadifoglyokat meggyilkoló ukrán katonákat - közölte Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn újságíróknak. "Meg kell találni és meg kell büntetni őket" - mondta.

Fő a biztonság! Katonai alapképzést vezetnek be a középiskolákban Oroszországban

Oroszországban katonai alapképzésről szóló tanfolyamot indítanak a közoktatásban - mondta Szergej Kravcov oktatási miniszter.

Ha eljő a sötéség: Félő, hogy Moldova áram- és gázellátás nélkül marad a télen

Maia Sandu moldovai államfő szerint országa drámai energiaválsággal küzd, félő, hogy áram és gáz nélkül marad a télen. Az ellátással már most is gondok vannak, és immár minden nap kihívást jelent az ország energiaszükségletének biztosítása.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK