Barion Pixel
17.1 C
Budapest
- 2024. április 12.
/  Gyula
Kezdőlap Címkék Oroszország

Címke: Oroszország

Vlagyimir Putyin: Oroszország a világ negyedik agrárexportőre

Oroszország a mezőgazdasági kivitele alapján a világ negyedik helyére lépett, amire még nem volt példa - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök

Moszkva: Kimerülőben van ukrán hadsereg, demoralizált a személyi állomány

Ukrajna annak ellenére is vereséget szenved az ellene folyó háborúban, hogy a NATO új fegyvertípusokat szállít neki, erői kimerülőben vannak - jelentette ki Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter egy szerdai moszkvai parancsnoki tanácskozáson.

„Ősszeesküvés valóság”: Mégiscsak az USA küldi mészárszékre az ukránokat

A békemegállapodás 2022 márciusában megvolt az oroszok és az ukránok között, de végül mégis megbuktak a két ország közötti béketárgyalások - állítja Gerhard Schröder...

Orbán Balázs: Európának új stratégiát kell elfogadnia az orosz-ukrán háború kérdésében

Az orosz-ukrán háború kérdésében kialakított eddigi nyugati stratégia megbukott, Európának új, a tűzszünetre és a béketárgyalásokra irányuló stratégiát kell elfogadnia

Oroszok az űrben: Hajtóműhiba okozta a Luna-25 pusztulását

A Luna-25 korrekciós hajtóműve 84 másodperc helyett 127 másodpercig működött, amikor az űrállomás megpróbált a leszállás előtti pályára állni, és a jármű a Holdba csapódott

Prága szerint Oroszország veszélyt jelent Csehország biztonsága számára

Oroszország tervszerűen Csehország politikai, gazdasági és társadalmi stabilitása ellen tevékenykedik, ezért veszélyt jelent az ország biztonsága számára.

Putyin: Oroszország csapást mért az ukrán katonai hírszerzés főhadiszállására

Oroszország két-három napja csapást mért az ukrán katonai hírszerzés főhadiszállására - mondta el Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a Rosszija 24 hírtelevízió adásában.

Moszkvai polgármester: Dróntámadás érte a várost

Moszkvában több épület kisebb károkat szenvedett dróntámadás következtében - közölte kedd reggel Szergej Szobjanyin polgármester a Telegram-csatornáján.

Moszkva is úgy tesz mint az USA: Körözést adtak ki a Nemzetközi Büntetőbíróság ügyésze...

Körözést adott ki pénteken az orosz belügyminisztérium a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) ügyésze ellen, aki korábban elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen. 

Az USA vért akar: Orbán Viktor nem hagyja, hogy belepréseljenek minket a háborúba

Az Egyesült Államok nem adta fel a tervét, hogy mindenkit "belepréseljen" egy háborús szövetségbe - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK