Barion Pixel
0.7 C
Budapest
- 2022. január 26.
/  Paula, Vanda
Kezdőlap Címkék Oroszország

Címke: Oroszország

Moszkva: Oroszország nem zár be az omikron miatt

Nem került szóba, hogy az új típusú koronavírus omikron mutációjának terjedése miatti zárlatot vezessenek be Oroszországban, az operatív törzs adatai szerint nem tapasztalható a kórházban kezeltek számának ugrásszerű növekedése

Orosz buszbaleset: Hídpillérnek ütközött egy autóbusz, öten szörnyethaltak

Öt ember meghalt egy buszbalesetben az oroszországi Rjazan régióban - közölte az orosz belügyminisztérium vasárnap.

Orosz állampolgárságot szeretne? – Valgyimir Putyin új törvényjavaslatot nyújtott be

Vlagyimir Putyin az orosz állampolgárságról szóló törvényjavaslatot nyújtotta be az Állami Dumának, ennek szövege megjelent a parlament alsóházának elektronikus adatbázisában.

Valgyimir Putyin nem tűri a NATO keleti irányú bővítését

Oroszország a partnereivel együtt ezután is tartja magát ahhoz, hogy megengedhetetlen a NATO keleti bővítése, és ez ellen jogi garanciákra van szükség - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Moszkvában akkreditált új külföldi nagykövetek megbízólevél-átadási szertartásán.

Putyin takarít: Oroszország több mint 200 embert evakuált pénteken Afganisztánból

Leszállt a Moszkvához közeli Cskalovszkij repülőterén az orosz légierő három Il-76-os szállítógépe, amely Oroszország és négy másik ország 205 állampolgárát menekítette ki Afganisztánból

Vlagyimir Putyin: A Nyugat nem veszi komolyan az orosz figyelmeztetéseket

A Nyugat nem veszi komolyan a moszkvai figyelmeztetéseket, hogy ne lépje át az orosz érdekek "vörös vonalát" - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a moszkvai diplomáciai tárca kibővített kollégiumának ülésén elmondott beszédében.

Moszkva védelmi rendszert épít ki az oroszellenes álcivil propaganda miatt

Oroszország ellen aknamunka folyik külföldről, a szomszédos országokban oroszellenes propagandaközpontok jöttek létre, amely ellen pedig ki kell építeni a védelem rendszerét

Oroszország evakuál: Vlagyimir Putyin elrendelte a Gázai-övezetben tartózkodó oroszok kimenekítését

Elrendelte Oroszország és a FÁK-tagállamok távozni kívánó állampolgárainak a Gázai-övezetből való evakuálását csütörtökön Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Vérfürdő: Gyerekeket mészároltak le egy iskolában, 8 halott 21 sebesült

Áder János köztársasági elnök is részvétet nyilvánított Vlagyimir Putyinnak, Oroszország elnökének a kazanyi iskolában kedden történt fegyveres támadás miatt.

Putyin nem tétovázik: Oroszország gyógyszert készített a koronavírus ellen

Oroszországban szabadalmaztak egy új, MIR-19 elnevezésű koronavírus elleni gyógyszert - jelentette be vasárnap a szert fejlesztő Szövetségi Orvosbiológiai Ügynökség (FMBA) Immunológiai Intézete.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK