Kövesse Facebook oldalunkat!

Az orosz-ukrán háború kérdésében kialakított eddigi nyugati stratégia megbukott, Európának új, a tűzszünetre és a béketárgyalásokra irányuló stratégiát kell elfogadnia – jelentette ki a miniszterelnök politikai igazgatója Brüsszelben csütörtökön.

Orbán Balázs az európai uniós csúcstalálkozó alkalmából magyar újságíróknak nyilatkozva hangsúlyozta, az uniós vezetői válságról tanúskodik az a stratégia, amely szerint az európai országok támogatják Ukrajna harcát, Oroszország pedig veszíteni, destabilizálni fog.

Mivel az elmúlt hónapok történései „napnál is világosabban mutatják, hogy ez nem következett be”, Magyarország javaslatot tett, amely szerint mielőbb béketárgyalásokat kell kezdeni, és mielőbb el kell fogadni a tűzszünetről szóló megállapodást – tájékoztatott.

Nyitókép: Unspalsh.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...