Kövesse Facebook oldalunkat!

A nemzeti konzultáció az eddig elért eredmények megvédése miatt fontos – jelentette ki a miniszterelnök politikai igazgatója csütörtökön a Fejér vármegyei Martonvásáron, a témában tartott lakossági fórum előtti sajtótájékoztatón.

Orbán Balázs kulcsfontosságúnak nevezte a „szuverenitási konzultációt”, mert mint fogalmazott, ha „meg akarjuk őrizni Magyarország békéjét, biztonságát, gazdasági fejlődését, akkor a szuverenitásunk iránti támadásokat el kell hárítani”.

A politikai igazgató szerint ehhez a kormánynak minden eszköz a rendelkezésére áll, egy dologra van még szüksége, hogy bizonyítani tudja, a népakarat mögötte áll, a magyar emberek ugyanazt gondolják, amit Magyarország kormánya. „Amennyiben demokratikus felhatalmazás áll ellen ezeknek a szuverenitást korlátozó törekvéseknek”, akkor a következő hónapokban sikerül kivédeni a brüsszeli politikai vezetés ezirányú törekvését – fűzte hozzá.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...