Kövesse Facebook oldalunkat!

A nyáron nemcsak hétvégente, hanem július 15-től egy hónapon keresztül a hét minden napján megnyílik a pesti alsó rakpart egy szakasza a gyalogosok és kerékpározók előtt – hívta fel a figyelmet a főpolgármester csütörtökön Facebook-posztjában.

Karácsony Gergely úgy fogalmazott: az idei a harmadik év, hogy nyáron hosszabb időre „partmenti köztérré” alakul a rakpartok egy-egy szakasza. Felidézte: 2021-ben a pesti oldalon a Lánchíd és a Parlament között létesítettek pihenőpartot, tavaly pedig a budai oldalon a Lánchíd környezetében.

„Idén ismét a pesti oldalon, a Lánchíd és az Erzsébet híd között alakítottunk ki vízparti teraszt a város talán legszebb panorámájú részén” – írta a főpolgármester. Közölte: idén is a Valyo, város és a folyó Egyesülettel közösen rendezik be a rakpartot, és köszönik az együttműködést a MAHART PassNave Kft.-nek és a Főkert-nek is.

Karácsony Gergely kifejtette: „már nemcsak több tucat dézsás növényt, padokat és asztalokat” lehet találni a Jane Haining rakparton, hanem „hűsítő párakaput, árnyékolókat, közösségi grillt és homokozót”, illetve „megnyitotta a kapuit a sokak számára ismeretlen rakparti viadukt”, és lesznek különböző programok is.

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...