Barion Pixel
29.6 C
Budapest
- 2024. július 16.
/  Henrik, Roland
Kezdőlap Címkék Közlekedés

Címke: közlekedés

A háború folytatódik: Az autósokat egy hónapra kiszorítják a pesti alsó rakpartról

A nyáron nemcsak hétvégente, hanem július 15-től egy hónapon keresztül a hét minden napján megnyílik a pesti alsó rakpart egy szakasza a gyalogosok és kerékpározók előtt - hívta fel a figyelmet a főpolgármester csütörtökön Facebook-posztjában.

Hétfőtől forgalomkorlátozás lesz a 3-as metró buszos pótlásának útvonalán

Mozgó terelésekre, munkaterületek melletti útszűkületekre, esetleges sávlezárásokra kell számítani a 3-as metró felszíni autóbuszos pótlásának útvonalán április 17. és június 29. között - közölte a Budapesti Közlekedési (BKV) Zrt. pénteken az MTI-vel.

Leszabályozás: Megtiltják az elektromos a rollerek használatát a 14 éven aluliaknak

A francia kormány szerdai ülésén úgy döntött: megtiltja a 14 éven aluliak számára az elektromos roller használatát, és szigorítja a szabálysértési büntetéseket a városi közlekedésben gyakran kaotikus helyzeteket teremtő és szenvedélyes vitákat kiváltó közlekedési eszköz használatának jobb szabályozása reményében.

BKK: A BudapestGo az agglomerációban élőknek is nagy segítséget nyújt

A BudapestGO már az agglomerációban élőknek is segítséget nyújt az utazástervezésben - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

BKK: Változik a 2-es villamos közlekedése péntek délelőtt

A nemzeti gyásznap alkalmából a Kossuth Lajos téri megemlékezés miatt a 2-es villamos reggel 8 és 10 óra között csak a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) megállóig közlekedik pénteken - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t.

A veszélyes biciklistálk és rolleresek miatt égető kérdéssé válik a gyalogosok védelme

Ma van a közlekedési kultúra napja; idén a gyalogosok védelme, a gázolások elkerülése a központi téma - közölték a szervezők az MTI-vel.

BRFK: 55 alkalommal büntettek a rendőrök a fővárosi buszsávok kétnapos ellenőrzése alatt

Kétnapos ellenőrzést tartottak a rendőrök a Budapesti Közlekedési Központtal közösen a buszsávokban, ezalatt 55 bírságot szabtak ki - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Megvette már az ideit? Közel 3 millió éves autópálya-matrica jár le január végén

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) adatai szerint január 31-én éjfélkor nagyjából 2,8 millió, a 2021-es évre megváltott éves országos és megyei autópálya-matrica érvényessége jár le, és ez a nap a mentességek és kedvezmények igénybevételéhez kapcsolódó bejelentési határidő is.

Vigyázz, mert jön a busz! Lecsaptak a szabálytalan sofőrökre a fővárosban

Kétnapos célzott ellenőrzésen 30 járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök a buszsávok jogosulatlan használata miatt - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t szerdán.

Közútkezelő: Több útszakaszon is rosszak a látásviszonyok a köd miatt

Országszerte többfelé is rosszak a látásviszonyok a közutakon a köd miatt - figyelmeztetett vasárnap a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az Útinform oldalán azt írták: az ország nagy részén jelentős a köd, főleg az M7-es autópálya középső szakaszán, a Balaton és a Velencei-tó környezetében.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK