Kövesse Facebook oldalunkat!

Kétnapos célzott ellenőrzésen 30 járművezetővel szemben intézkedtek a rendőrök a buszsávok jogosulatlan használata miatt – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t szerdán.

Közleményükben azt írták: a BKK-val kötött stratégiai partnerség keretében 2021. december 9-én és 10-én ismét célzottan ellenőrizte a buszsávok szabályos használatát a Budapesti Rendőr-főkapitányság, a Budapesti Közlekedési Központ és a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság.

A kétnapos ellenőrzés során a rendőrök 30 járművezetőnek szabtak ki helyszíni bírságot a buszsávban való jogosulatlan haladás miatt, két emberrel szemben szabálysértési feljelentéssel, egy esetben figyelmeztetéssel éltek. Egy szabálytalan autóst előállítottak, miután adatai ellenőrzésekor kiderült, hogy be nem fizetett bírságok miatt szabálysértési körözés volt ellene érvényben.

A BKK tájékoztatása szerint az ellenőrzéseket Budán és Pesten, több kerületben tartották és a közösségi közlekedés zavartalanságának biztosítása érdekében az együttműködő szervezetek a jövőben is végeznek hasonló ellenőrzéseket.

Nyitókép: BKK.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...