Barion Pixel
15.3 C
Budapest
- 2022. október 4.
/  Ferenc
Kezdőlap Címkék BKK

Címke: BKK

BKK: Turistabarát menetjegycsomagok vásárolhatók

Két új menetjegycsomagot is bevezettek, amelyekkel a turisták és a Budapestről Szentendrére látogatók utazásait könnyítik meg - tájékoztatta A Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t.

BKK: Visszaállt a forgalmi rend az M3-as metró vonalán

Az M3-as metró, illetve az M3-as metrópótló autóbusz újra a felújítás idején érvényes forgalmi rend szerint közlekedik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán hétfőn délután.

BKK: Ukrán papírokkal továbbra is ingyenes a budapesti tömegközekedés

December 31-ig meghosszabbítják az ukrajnai menekültek ingyenes utazási lehetőségét a BKK járatain - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

Jegyeket-bérleteket: A BKK 8-ról 12 ezer forintra emeli a pótdíj összegét szeptembertől

Növekednek a pótdíjösszegek szeptember 1-től, ugyanakkor új kedvezményrendszert is bevezetnek a fővárosi közösségi közlekedésben - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ szerdán az MTI-t.

BKK: Hétfőtől újra jár a 3-as metró a déli szakaszon

Mától újra jár a 3-as metró a déli szakaszon, Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között. A Budapesti Közlekedési Központ korábbi tájékoztatása szerint hétfőn és kedden a szerelvények egész nap járnak Kőbánya-Kispest és a Kálvin tér között, a Nagyvárad téren azonban nem állnak meg.

BRFK: 55 alkalommal büntettek a rendőrök a fővárosi buszsávok kétnapos ellenőrzése alatt

Kétnapos ellenőrzést tartottak a rendőrök a Budapesti Közlekedési Központtal közösen a buszsávokban, ezalatt 55 bírságot szabtak ki - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

BKK: Baleset miatt nem jár több villamos a Bartók Béla úton

Baleset történt kedd reggel a Bartók Béla úton a Szent Gellért tér közelében, ezért több villamosjárat helyett pótlóbuszok közlekednek - közölte a Budapesti Közlekedési Központ a Facebookon.

Gázolt a metró a Keleti pályaudvarnál

Elgázolt egy embert a metró a Keleti pályaudvarnál szerda késő este, a sérültet kórházba szállították - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t.

BKK: Kényelmesebbé válik az éjszakai közlekedés

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kényelmesebbé teszi az éjszakai közlekedést, ezért több éjszakai járat menetrendje néhány perccel módosul - tájékoztatta a társaság pénteken az MTI-t.

Változik a közösségi közlekedés menetrendje a hosszú hétvégén

Módosul a hosszú hétvégén a MÁV-Volán-csoport és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bizonyos járatainak menetrendje.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK