Barion Pixel
17.1 C
Budapest
- 2023. március 21.
/  Benedek
Kezdőlap Címkék BKK

Címke: BKK

BKK: A tervek szerint idén is folyamatosan fejlesztik a Mol Bubi közbringarendszert

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) idénre is a Mol Bubi közbringarendszer fejlesztését tűzte ki célul, a területi és a flottabővítések mellett továbbra is versenyképes, vonzó feltételekkel biztosítja a közbringák elérhetőségét a fővárosban - közölte a társaság kedden az MTI-vel.

BKK: A BudapestGo az agglomerációban élőknek is nagy segítséget nyújt

A BudapestGO már az agglomerációban élőknek is segítséget nyújt az utazástervezésben - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

Füstpróba lesz a Nyugati pályaudvar állomáson

Füstpróbát tartanak a 3-as metróvonal Nyugati pályaudvar állomásánál szerdán és csütörtökön - tájékoztatta a BKV Zrt. hétfőn az MTI-t.

BKK: Hétfő délutántól már a Deák Ferenc tér és Kőbánya-Kispest között jár a 3-as...

Hétfő kora délután megnyitják az utasforgalom előtt a Ferenciek terei és a Deák Ferenc téri állomást a 3-as metró vonalán, azt követően Kőbánya-Kispest és a Deák Ferenc tér között lehet utazni majd a metróval - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

BKK: Változik a 2-es villamos közlekedése péntek délelőtt

A nemzeti gyásznap alkalmából a Kossuth Lajos téri megemlékezés miatt a 2-es villamos reggel 8 és 10 óra között csak a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) megállóig közlekedik pénteken - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t.

Több mint 100 új alacsonypadlós Mercedes busz érkezik Budapestre

A BKV buszflottájának frissítésével 135 új, alacsonypadlós Mercedes-Benz Conecto Next Generation autóbusz áll forgalomba Budapesten.

BKK: Turistabarát menetjegycsomagok vásárolhatók

Két új menetjegycsomagot is bevezettek, amelyekkel a turisták és a Budapestről Szentendrére látogatók utazásait könnyítik meg - tájékoztatta A Budapesti Közlekedési Központ az MTI-t.

BKK: Visszaállt a forgalmi rend az M3-as metró vonalán

Az M3-as metró, illetve az M3-as metrópótló autóbusz újra a felújítás idején érvényes forgalmi rend szerint közlekedik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán hétfőn délután.

BKK: Ukrán papírokkal továbbra is ingyenes a budapesti tömegközekedés

December 31-ig meghosszabbítják az ukrajnai menekültek ingyenes utazási lehetőségét a BKK járatain - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

Jegyeket-bérleteket: A BKK 8-ról 12 ezer forintra emeli a pótdíj összegét szeptembertől

Növekednek a pótdíjösszegek szeptember 1-től, ugyanakkor új kedvezményrendszert is bevezetnek a fővárosi közösségi közlekedésben - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ szerdán az MTI-t.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK