Barion Pixel
25.8 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék BKK

Címke: BKK

Halottak napja miatt a BKK sűríti járatait a temetőket érintő vonalakon

A héten a Budapesti Közlekedési Központ járatai az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek, kivéve szerdán, amikor ünnepnapi, munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben; a temetőket érintő vonalakon ugyanakkor sűrítik a járatokat mindenszentek ünnepe miatt

Rövidített útvonalon jár a 2-es metró a hétvégén

Karbantartás miatt rövidített útvonalon jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között a hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

BKK: A metróban is elérhető az egylépéses jegyérvényesítés

A metróban is elérhető az egylépéses jegyérvényesítés a BudapestGO applikációját használó ügyfelek számára - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-vel.

A lakosság véleményét várja a BKK a Pesti alsó rakpart tervezéséhez

A BKK az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében ismerteti: a hétvégékre megnyitott Pesti alsó rakpartra kilátogatók tapasztalataira kíváncsiak, a társaság weboldalán kitölthető kérdőívben arra várják a válaszokat, milyennek szeretnék látni a rakpartot.

BKK: 50 új busz áll forgalomba szombattól

Hétvégén forgalomba állnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megrendelésére érkező 150 darabos MAN Lion's autóbuszflotta utolsó példányai is: szombattól újabb 25 szóló és 25 csuklós busz közlekedik a fővárosban

Idén is ingyen utazhatnak a BKK-járatain az ukrán menekültek

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) december 31-ig meghosszabbította az ingyenes utazási lehetőséget közösségi közlekedési járatain az Ukrajnából érkező menekültek számára.

Júliustól gyakrabban jár a 100E jelzésű reptéri busz

Júliustól sűrűbben közlekednek a buszok a 100E Repülőtéri Expressz vonalán - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

BKV: Forgalomkorlátozások az M3-as pótlóbuszok útvonalán

Forgalomkorlátozásokra kell számítani hétfőig az M3-as metrópótló busz útvonalán - tájékoztatta a BKV Zrt. szombaton az MTI-t, jelezve: ezekre a pótlás megszüntetése miatt van szükség,

BKK: Május 1-jén újra szabad a Pesti alsó rakpart

A Ferenc pápa látogatásával összefüggő forgalmi korlátozások miatt szombaton és vasárnap nem, de május 1-jén, a hétfői ünnepnapon ismét szabad a rakpart a mozogni és kikapcsolódni vágyók előtt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

A BKK-nál is megvásárolhatók a Pest vármegye- és országbérletek

Május 1-től a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) személyes értékesítési pontjain, illetve a BKK jegy- és bérletkiadó automatákban is megvásárolhatók a Pest vármegye- és országbérletek - közölte a közlekedési társaság szerdán az MTI-vel.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK