Kövesse Facebook oldalunkat!

A BKK az MTI-hez szombaton eljuttatott közleményében ismerteti: a hétvégékre megnyitott Pesti alsó rakpartra kilátogatók tapasztalataira kíváncsiak, a társaság weboldalán kitölthető kérdőívben arra várják a válaszokat, milyennek szeretnék látni a rakpartot.

A BKK emlékezet arra, hogy az idén nyáron már harmadik éve vehetik birtokba a gyalogosok és kerékpárosok is a megnyitott pesti alsó rakpartot a Margit híd és a Közraktár utca között. Ennek köszönhetően hétvégéken és ünnepnapokon pihenni, mozogni vagy edzeni vágyókkal telik meg a terület. A rakpartra látogatók nagy száma igazolja, hogy a budapestiek szívesen töltik szabadidejüket az egyedülálló panorámával és különleges atmoszférával bíró területen.

A szakemberek jelenleg is dolgoznak a jövő Pesti alsó rakpartjának tervezésén – közölte a BKK – és ehhez a rakpart használóinak véleményére is kíváncsiak. Egy kérdőív kitöltésével mindenki elmondhatja, hogy milyennek szeretné látni a jövőben a pesti alsó rakpartot, melyek azok a funkciók, eszközök, programok, amelyek még élvezetesebbé tehetik az itt eltöltendő időt.

Nyitókép: Biztosító Magazin

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...