Kövesse Facebook oldalunkat!

Forgalomkorlátozásokra kell számítani hétfőig az M3-as metrópótló busz útvonalán – tájékoztatta a BKV Zrt. szombaton az MTI-t, jelezve: ezekre a pótlás megszüntetése miatt van szükség, mivel megkezdődnek a bontási és helyreállítási munkálatok a metró felújítása után.

A közlemény szerint hétfőig a Vak Bottyán utcában, a Kőér utcában, az Üllői úton, a Múzeum körúton, a Károly körúton, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a Váci úton kell forgalomkorlátozásra – mozgó terelésekre, útszűkületekre, esetleges sávlezárásokra – számítani.

Közölték azt is, hogy május 30. és június 11. között a Váci út és a Róbert Károly körút csomópontjában folytatódnak a helyreállítások, itt esetenként és irányonként egy-egy sáv lezárása és útszűkületek várhatóak.

A Bajcsy-Zsilinszky úton az Anker köznél is elkezdődik a helyreállítás, ezért a Nyugati tér irányában korlátozásokra kell számítani.

A Múzeum körút és az Üllői út csomópontjában, a városból kifelé vezető oldalon csak a belső sáv lesz használható.

A Kálvin térnél az Üllői úton, a városból kifelé vezető oldalon a korábbi buszperon elbontása miatt sávlezárás és útszűkület várható – áll a BKV közleményében.

Nyitókép: Biztosító Magazin

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...