Kövesse Facebook oldalunkat!

Hétvégén forgalomba állnak a Budapesti Közlekedési Központ megrendelésére érkező 150 darabos MAN Lion’s autóbuszflotta utolsó példányai is: szombattól újabb 25 szóló és 25 csuklós busz közlekedik a fővárosban – közölte a társaság az MTI-vel.

Közleményük szerint ezek a vadonatúj járművek annak a 150 darabos MAN Lion’s autóbuszflottának a részei, amelyek a BKK megrendelésére, az ArrivaBus Kft. tulajdonában és üzemeltetésében közlekednek a fővárosban.

Az ötven új jármű a 25-ös, a 96-os, a 120-as, a 296-os, a 296A, a 20E, a 30-as, a 30A, a 196-os, a 196A és a 230-as vonalon közlekedik majd.

A vadonatúj MAN Lion’s autóbuszok a korábbi Mercedes Citaro járműveket váltják. A világosabb és tágasabb utasterükbe nagyobb teljesítményű légkondicionáló berendezés, utastájékoztató monitorok, illetve az utasok biztonságérzetét növelő fedélzeti kamerarendszer is került – írták.

A BKK közölte, az elmúlt években indított fejlesztések jelentősen javították a fővárosi közösségi közlekedés színvonalát. Tavaly ősz óta összesen 285 vadonatúj autóbusz érkezését jelentették be a BKK szolgáltatói, ami a rendszerváltás óta a legnagyobb járműállomány-bővítés a főváros életében.

A buszflotta mellett a trolibuszállomány is nagy mértékben megújult, szeptember óta ugyanis folyamatosan érkeznek az új trolik Budapestre – olvasható a kommünikében, amely szerint az elkövetkezendő években 51 modern, alacsony padlós és légkondicionált CAF-villamos is érkezik a fővárosba.

Nyitókép: Biztosító Magazin

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...