Gyakorlatilag minden igényt kielégítő kárbejelentési és kárrendezési csomagot kínál okostelefonos alkalmazással egy új magyar startup a Karexpert.hu. A kárbejelentéseket a beérkezést követően profi kárrendező csapat veszi kezelésbe és csak ha mindent rendben találtak akkor küldik őket tovább a biztosítóknak. A Karexpert.hu persze a biztosító érdekeit is szem előtt tartja, mivel csak olyan káreseteket küldenek tovább, ami hibátlanul van kitöltve, azaz minden szükséges adat megadásra került. A Biztosító Magazin olvasóinak Majzik Ferenc a karexpert.hu társalapítója mesél a – mindössze évi 3000 forintért igényelhető – kárasszisztencia szolgáltatásról.

 

1Okos választás: kárasszisztencia csomag a Karexpert.hu-tól

A Karexpert.hu küldetése, hogy az ügyfelünk kapja meg mindazt a szolgáltatást biztosítótól, ami szerződés szerint jár neki– magyarázza Majzik Ferenc | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád – bmag.hu

Mit tud a Karexpert.hu Kárasszisztencia csomagja évi 3.000 forintért nyújtani az ügyfeleknek?

A Karexpert.hu szolgáltatásának a lényege röviden, hogy nyertes/nyertes helyzetet teremtsen. Olyan megoldást kínálunk, ami egyaránt előnyös a biztosítónak, az alkusznak és az ügyfeleknek is ha kárrendezésre kerül a sor:

  • Az ügyfél érezze, hogy működik a biztosítása, azaz egyrészt megkapja a szolgáltatást a befizetett díjáért cserébe, másrészt még „veszekednie” sem kell a biztosítóval, mivel a szakmai egyeztetést elvégzi helyette a Karexpert.hu.
  • A biztosító részéről a hatékonyságot növelő tényező, hogy nem laikusoknak, hanem a karexpert.hu szakembereinek kell kifejtenie az álláspontját, a „veszekedés” pedig – ha van is ilyen – a Karexpert.hu csapatára marad.
  • A biztosítónak a végén általában úgyis fizetnie kell, a Karexpert.hu bevonásával ez a folyamat felgyorsítható.

Konkrétan milyen szolgáltatásokat tartoznak a kárasszisztencia csomagba?

A feladatok kiszervezése főleg olyan alkuszoknak, illetve többes ügynököknek lehet előnyös, akiknek sok idejét köti le a kárrendezés. A Karexpert.hu több területen is segítséget tud nyújtani:

  • 0-24 órás call-center: Az ügyfelek a káreseményt követően átirányításra kerülnek a Karexpert.hu csapatához, akik innentől kezdve az ügy lezárásáig együttműködnek az ügyféllel. A károkat telefonon, interneten és mobilalkalmazáson keresztül is be lehet jelenteni
  • 24 órán belüli továbbítás: A Karexpert.hu vállalási ideje 24 óra, azaz a beérkezést követően ennyi idő alatt biztosan továbbítjuk a kárt a biztosítóhoz.
  • Teljes szakmai támogatás: A Karexpert.hu csapata teljes szakmai támogatást ad az ügyfeleknek a kárrendezés során, az alkusznak így értékes ideje szabadul fel. Az ügyfelek kérdéseire pedig kipróbált kárrendezési szakemberek válaszolnak.
  • Szakértők: Amennyiben az ügy bonyolultsága ezt megkívánja felülvizsgáló kárszakértőt bocsájtunk az ügyfél rendelkezésére. Az egészségi állapotot érintő keresmények esetén pedig orvosszakértőt biztosítunk az ügyfeleinknek.
  • Vontatás: El tudjuk szállítani az ügyfél autóját bárhol az országban, ha véletlenül lerobbanna vagy balesetet szenvedne, ebben a Magyar Autóklub a partnerünk.
  • Üzlet az alkusznak: A kárasszisztencia szolgáltatás az alkusznak is üzletet jelent, mivel jutalékot fizetünk az eladott kárasszisztencia csomagok után.
  • Mobiltelefonos alkalmazás: A Karexpert.hu-nak egyébként már mobiltelefonos alkalmazása is van, amivel még hatékonyabbá tehető az ügyintézés.

Milyen funkciói vannak a karexpert.hu mobilalkalmazásának?

A Karexpert.hu mobilalkalmazását az Apple Storeból vagy a Play Áruházból bárki letöltheti, mivel ez a kárasszisztencia szolgáltatáscsomagunkhoz tartozik. Segítségével az ügyfeleink kényelmesen és gyorsan be tudják jelenteni, ha épp káruk keletkezik. A telefon kamerájával készített fényképek például nagyon gyorsan a kárrendezőkhöz kerülhetnek, ami kulcsfontosságú a gyors kárrendezéshez.

Azt azért szeretném elmondani, hogy ameddig valaki nem fizet elő a szolgáltatásra, a letöltött alkalmazást használni nem fogja tudni – viszont megismerkedhet vele.  

Olvasson tovább: egyszerűbb és hatékonyabb kárrendezést kínál az ügyfeleknek a Karexpert.hu csapata.

Vissza

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...