Barion Pixel
34.3 C
Budapest
- 2024. július 14.
/  Örs, Stella
Kezdőlap Címkék Interjú

Címke: interjú

Továbbra is növekedési pályán az EFS Zrt.

Teher alatt nő a pálma – lehetne akár ez is a jelmondata az EFS Euro Finanz Service Zrt.-nek, hiszen a vállalat az elmúlt évekre jellemző negatív piaci hatások ellenére, 2020 óta éves átlagban 25-30%-al tudta növelni értékesítési volumenét a biztosításközvetítői szektorban.

Bődy István hivatásos sportolóknak kínál pénzügyi mentorprogramot

Többszörös magyar bajnok, kupagyőztes, európa kupa győztes, saját strandkézilabda csapatot is alapított és már a versenysport évei alatt elkezdte építeni karrierjét a biztosítási szakmában.

Fókuszban az klímavédelem a pénzügyi szektorban

Az Európai Kereskedelmi Bank 2022-es klímastressztesztje eddig csak a nagyobb szervezeteket érintette, viszont a 7. MaRisk-módosítás tervezete egyértelművé teszi, hogy nemcsak a bankoknak és a biztosítóknak, de a kisebb cégeknek is lépniük kell majd Németországban.

Sok multi és KKV vezetőnél sikerült szemléletváltást elérni az egészségbiztosításban

Több mint egy évtizede foglalkozik egészségbiztosításokkal, de az élet úgy hozta, hogy pár éve „ügyféllé vált”. Legyőzte a rákot és egy agyi infarktust is túlélt, az élmények pedig megerősítették abban, hogy még jobban elkötelezze magát az egészség védelme mellett.

Kihívások és lehetőségek a turbulens piaci környezetben – Évértékelő az OVB-vel

Jánosi Gergellyel és Papp Ádámmal, az OVB Magyarország ügyvezető igazgatóival tekintjük át az idei év fontosabb eseményeit.

Új szervezeti struktúrával és jelentős IT fejlesztésekkel indítja a 2024-es évet a Colonnade

Átalakult a Colonnade Biztosítónál a vállalati biztosítások területe, a cégnél jelentős informatikai fejlesztések zajlanak, miközben több új termékkel is piacra lépnek.

Mire és hogyan használhatják a bankok és a biztosítók a mesterséges intelligenciát?

Úgy tűnik, a jövő szép lassan megérkezik a pénzügyi szektorba és vele együtt a mesterséges intelligencia is berobban a pénzintézetek mindennapjaiba. Bankok és biztosító társaságok együtt tanulmányozzák, mire és hogyan lehet felhasználni az új technológiát.

Magasabb szintre léphetnek a biztosításközvetítők! Az új cél: a Szuperintegráció

Napjainkban már teljesen természetes, hogy a biztosításközvetítő cégek integrált informatikai rendszerekben tarifálják a biztosítói díjakat és kötik meg a szerződéseiket.

Pannon-Safe innováció: Mobilparkolással bővül a biztosítási applikáció

Nemrég jelent meg a mobilparkolás funkció az E-Alkuszban, a Pannon-Safe biztosítási tanácsadó cég okostelefonos alkalmazásában. Az autósoknak naponta ad megoldandó feladatot a parkolási díjak gyors rendezése, így a mobilparkolás integrálása az E-Alkuszba

INSCOM 2023 jóslat: Végül nem lesz elég csak biztosítónak lenni

2023 szeptemberében immár 12. alkalommal rendezték meg INSCOM biztosításszakmai konferenciát Münchenben. Az innovatív eseményt a professzionális IT megoldások szállítására szakosodott német msg cég szervezte.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK