Barion Pixel
12.6 C
Budapest
- 2022. október 4.
/  Ferenc
Kezdőlap Címkék Kárrendezés

Címke: Kárrendezés

Aszálykárok: Az agrártárca minden lehetséges eszközzel támogatja a termelőket

Június legvégére a 300 ezer hektárt is meghaladta az aszálykár bejelentéssel érintett területek nagysága - közölte Nagy István agrárminiszter közösségi oldalán a tárca szerdai közleménye szerint.

Terézvárosi házomlás: A biztosítók a szerződések tartalmától függően rendezik a károkat

A biztosítók attól függően fedezik a károkat, hogy milyen biztosítási szerződése van egy társasháznak, illetve a lakóknak - mondta a Magyar Biztosítók Szövetségének kommunikációs vezetője

Polgári védelmi készültséget rendelnek el Kaposváron

Kárenyhítési alap létrehozásáról döntött Kaposvár polgármestere a városban a szerdai viharban megrongálódott lakóingatlanok helyreállítására.

Viharkárok: Kidőlt fák és lehulló cserepek országszerte – ketten megsérültek

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság információi szerint ketten könnyebben megsérültek a viharos szélben lehulló tetőcserepek miatt

CLB: A régszeg kerékpárosok által okozott károkat nem fizeti ki a biztosító!

A biztosítók az ittas vezetőket egyértelműen kizárják a kártérítésből, és ez nemcsak az autóvezetőket, de az ittasan kerékpározókat, elektromos rollerrel közlekedőket is érinti - figyelmeztet a CLB biztosítási alkuszcég.

AEGON viharkárok: Egy nap alatt 4 ezer kárbejelentés érkezett a biztosítóhoz

Kedd reggel már megközelítette a 4 ezret az Aegon Biztosítóhoz érkezett kárbejelentések száma. Az ügyfelek által becsült kárösszeg kb. 600 millió Ft.

Generali kárjelentés: 127 km/órás széllökések a János-hegyen, megdőlt a budapesti szélrekord

A Generali Biztosítóhoz eddig több száz bejelentés érkezett, becslései szerint pedig 1000 db fölött várható a szélvihar okozta károk száma, értékük pedig elérheti a 2-300 millió forintot.

Károsultak pénzügyei: Az MNB egyösszegű biztosítási kárkifizetést szorgalmaz

A jegybank körlevelet küldött a biztosítóknak, hogy a nem-élet biztosítási - leggyakrabban KGFB-balesetek utáni - személyi sérüléses károsultakat megillető biztosítási járadékok egyösszegű megváltásánál támogassák az átlátható és az ügyfélérdeket előtérbe helyező kárrendezést.

Groupama: Egymilliárd forint közelében a mezőgazdasági károk

Az utolsó júniusi hétvége után majdnem 600, összesen 1 milliárd forint értékű kárbejelentést fogadott a Groupama - közölte a biztosítótársaság az MTI-vel csütörtökön.

Komoly károkat okozott a jégverés, az Aegon újabb viharokra figyelmeztet 

Mintegy háromezer kárbejelentésre számít az Aegon a múlt hét végi szélsőséges időjárás miatt, amely elsősorban Bács-kiskun, Baranya és Somogy megyében pusztított.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK