Kövesse Facebook oldalunkat!

Sandro Forte Siker Mesterkurzusa – a nagyközönség számára is elérhető formában – 2019 év elején első alkalommal került megrendezésre Magyarországon. A teltházas rendezvényen, több mint 300 pénzügyi és biztosítási tanácsadó vett részt. A nagy érdeklődésre való tekintettel 2020-ban ismét Magyarországra érkezik a Siker Mesterkurzus, a szervezők ezúttal is tartogatnak újdonságokat és azokat is bátorítják a részvételre, akik tavaly ott voltak az Alapképzésen, számukra Haladó képzés kerül meghirdetésre.

Alapképzésről részletesebben itt olvashatnak: SIKER MESTERKURZUS

A magyarok szeretnek tanulni, Budapest pedig csodálatos város

Király Márti – a rendezvény magyar szervezője és társelőadója – egy ével ezelőtt komoly kihívás előtt állt, mikor úgy döntött, hogy a világon első alkalommal publikusan is megszervezi a Siker Mesterkurzust. Tette mindezt azért, hogy több száz kolléga számára váljon elérhetővé ez a képzés, egy merőben új szemináriumi formában – mondja Sandro Forte, majd hozzáteszi – elmondhatom, hogy a magyarok vendégszeretete lenyűgöző, az itt dolgozó kollégák tanulni akarása pedig vitán felül áll. A magyar pénzügyi és biztosítási szakemberek elkötelezettek a személyes képességeik fejlesztésében, igazán szeretnek tanulni. Ezt jól is teszik, mivel a CEE régiónak ezen a részén komoly fejlődési potenciál van még a piacban. – magyarázza Sandro Forte.

Sandro Forte | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád / Biztosító Magazin

Király Márti elmondta, hogy az MDRT tagságának köszönhetően lehetősége nyílt arra, hogy a világ minden részéről pénzügyi tanácsadókkal találkozzon. A velük folytatott beszélgetések során érdekes tapasztalatként élte megy, hogy szinte mindegyiküket ugyanazok a kérdések foglalkoztatják:

Hogyan érhetem el a céljaimat? Hogyan szerezhetnék több ajánlást? Hogyan tudok vagyonos ügyfelekkel együtt dolgozni? Hogyan lehetséges fenntartató vállalkozást építeni? És így tovább…

 – sorolja Király Márti.

Évekkel ezelőtt engem ugyanezek a kérdések foglalkoztattak és a Sandro Forte Siker Mesterkurzusán szerzett tudásomat a magyar piacon sikerült készpénzre váltanom. Miután az Aegon Prémiumnál Top tanácsadó lettem, életemben egy nehéz időszak következett, kiégtem és komolyan fontolóra vettem, hogy elhagyom a pénzügyi tanácsadói hivatást. Ekkor vettem részt Sandro 2 napos Siker Mesterkurzusán és lett Sandro a mentorom, aminek köszönhetően 8 hónap alatt minősültem az MDRT-ra.

Volt egy álmom:

szerettem volna elérhetővé tenni a Siker Mesterkurzust mindenki számára Magyarországon – függetlenül attól, hogy a képzés résztvevői melyik cégnél dolgoznak -, hogy ezáltal bárki, aki elkötelezett a siker iránt és fejlődni szeretne, az tanulhasson.

– emlékszik vissza Király Márti.

Az a 300 tanácsadó, aki a legutóbbi rendezvényen részt vett, a legjobb visszajelzés számomra, hogy megérte belevágni ebbe a nagy feladatba. – tette hozzá Király Márti.

Király Márti | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád / Biztosító Magazin

A Siker Mesterkurzus résztvevőinek fele gyors sikerről számol be

Sandro Forte elmondta, hogy a Siker Mesterkurzust követően a résztvevők nagyjából felének már közvetlenül az előadást követően a gyakorlatban is sikerül kamatoztatnia a hallottakat. A tapasztalatok szerint a résztvevők másik fele viszont sajnos szeret kifogásokat keresni, vagy csak átmenetileg alkalmazza a tanultakat. Az emberek gyors és könnyű megoldásokat szeretnének, a sikert viszont tervezni kell.

Cselekedni kell

A Siker Mesterkurzus válaszokat ad azokra a kérdésekre, amelyek segítenek abban, hogy egy pénzügyi és biztosítási tanácsadó sikeres legyen. Egyet nem tudunk – mondja Sandro Forte – cselekedni a résztvevők helyett, a siker ugyanis csak abban az esetben garantált, ha az elhangzott technikákat alkalmazzák is. Mindenek előtt tegyük fel tehát magunknak a nagy kérdést: „Olyan ember vagyok-e, aki képes cselekedni is, ha kell?” – hívja fel a figyelmet Sandro Forte.

Egyszerű, de nem könnyű

Sandro Forte szerint, a sikerhez vezető út egyszerű, de nem könnyű! Lépésről-lépésre kell haladni, a Siker Mesterkurzus keretében pedig átadják azokat a módszereket, amivel rajta tudunk maradni a helyes úton. Sajnos vannak dolgok, amelyekről logikailag tudjuk, hogy nem helyesek, mégis megtesszük őket. Ennek oka, hogy az emberi természet eredendően lusta, így szeretünk a komfortzónánkon belül tartózkodni. A Siker Mesterkurzus új megközelítései segítenek leküzdeni ezeket a belső pszichológiai akadályokat, így több esélyünk lesz nagy sikereket elérni. – hangsúlyozta Sandro Forte.

Király Márti | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád / Biztosító Magazin

Munkám során sok vállalkozóval kerülök kapcsolatba, a személyes történeteiket pedig mindig szívesen hallgatom. Észrevettem, hogy ezekben a történetekben vannak közös vonások: pl. a sikerhez vezető úton mindig sokat tettek azért, hogy fejlődni tudjanak.

– emelte ki Király Márti

Pénzügyi tanácsadóként az a feladatunk, hogy segítsük ügyfeleinket, hogy pénzügyileg sikeresek legyenek. Vállalkozóként pedig nem szabad elfelejtenünk, időről-időre fejleszteni kell saját magunkat is, mivel csak akkor van lehetőségünk a nagyobb siker elérésére, ha nyitottak vagyunk a változásra, a fejlődésre és a tanulásra. – tette hozzá Király Márti.

Haladó Mesterkurzus azoknak a tanácsadóknak, akik egy szinttel feljebb akarnak lépni

Király Márti

Sandro Forte bejelentette, hogy idén tovább bővül a program a Siker Mesterkurzuson. Azoknak, akik tavaly már részt vettek a két napos képzésen – illetve azoknak is, akik most vesznek rajta részt először – lehetőségük lesz még egy szinttel feljebb lépni. 2020-ban Haladó Mesterkurzus néven egynapos továbbfejlesztett képzés is megrendezésre kerül, amin azok vehetnek részt, akik 2019-ben már elvégezték vagy 2020-ban el fogják végezni a Alap képzést.

Király Márti számára nagy megtiszteltetés, hogy Sandro mellett társelőadóként léphet színpadra.

Meg fogom osztani a személyes tapasztalataimat, valamint gyakorlatban, esettanulmányokon keresztül fogom megmutatni azokat a módszereket, amiket a mindennapi munkám során használok és amelyeket Miamiban és Sydneyben is volt lehetőségem 2019-ben megosztani.

– mondja Király Márti.

Siker Mesterkurzus | Fotó: Kocsis Ferenc Árpád / Biztosító Magazin

Gyakorlati praktikák magasabb szinten

A Siker Mesterkurzus és a Haladó Mesterkurzus közötti különbség nagyjából ahhoz hasonló, mint amikor olvasunk egy könyvet vagy nézünk egy filmet. – magyarázza Sandro Forte.

A Haladó Programról részletesen:

  • A képzés során olyan kérdésekre fognak konkrét válaszokat kapni a résztvevők, mint például: „Hogyan tárgyaljunk vagyonos magánszemélyekkel és vállalkozókkal?”
  • Külön időt fogunk szentelni annak, hogyan legyünk sikeresek a keresztértékesítésben
  • Megmutatjuk, hogyan lehet átlagdíjat emelni.
  • Valós helyzeteket fogunk modellezni, szerepjátékokkal kiegészítve, mint pl. első találkozó az ügyféllel.
  • Kitérünk arra, hogyan lehet hatékony összefoglalókat, e-maileket küldeni az ügyfelek részére.
  • Útmutatót adunk lépésről lépésre arról, hogyan érdemes reggeliző klubot, szemináriumot, networking rendezvényt szervezni.
  • Megmutatjuk, hogyan lehet hatékony üzleti rendszereket építeni az ügyfél elköteleződésétől kezdve a világklasszis színvonalú szolgáltatás nyújtásáig.

A következő Siker Mesterkurzus és Haladó Mesterkurzus2020.04.23-24-én kerül megrendezésre Budapesten a Lurdy Házban. Jegyek idekattintva kaphatók. A további részletekről Király Márti a rendezvény magyarországi házigazdája tud további felvilágosítást adni a 06 20 249-3288-as mobilszámon vagy a info [kukac] sikermesterkurzus.hu email címen.

 

Siker Mesterkurzus Workshop

Akik már hallották Sandro Fortét, azoknak azért, aki viszont még nem, azoknak egy különleges lehetőség, hogy meghallgassák a pénzügyi tanácsadói szakma egyik legkiválóbb előadóját.

  • Időpont: 2020. március 9. 10-12h
  • Helyszín: Lurdy Rendezvényközpont

Sandro Forte egy intenzív, két órás előadást for tartani a Siker Mesterkurzus alap és haladó képzésének anyagából.

Ízelítő a témakörökből:

  • hogyan szerezz minőségi ajánlásokat,
  • milyen a profi kifogáskezelés
  • a dupla szüretelés: keresztértékesítés mesterfokon
  • mindenki szeretné, de senki se meri: átlagdíj emelése

A részvétel díjmentes, de a limitált férőhelyek miatt, előzetes regisztrációhoz kötött. A workshopon a tolmácsolás biztosított.

https://www.sikermesterkurzus.hu/workshop/  

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...