Kövesse Facebook oldalunkat!

A felajánlott összegből a pontos gyógyszeradagoláshoz elengedhetetlen fecskendős pumpákkal, illetve az újszülöttek, csecsemők felső-légúti betegségek, rendellenességek diagnosztikájában használatos fiber-bronchoszkóppal gazdagodott a kórház több osztálya. A jelképes átadást egy Mikulás-ünnepséggel tették emlékezetessé a bent fekvő kis betegek számára, ahol a gyerekek együtt énekelhettek Radics Gigivel.

Az OVB Magyarország idén karácsonykor a Heim Pál Kórház kis betegeinek segített

Az OVB Magyarország a támogatás mellé rengeteg játékkal, édességgel és három televíziókészülékkel kedveskedett a Heim Pál Kórházban gyógyulóknak. A pénzügyi tanácsadó cég ajándékait és a Radics Gigi által hozott meglepetéseket az énekesnő a cég Mikulásával együtt adta át azoknak a gyerekeknek, akiknek idén nem otthonra hozta el a piros zsákban rejlő finomságokat az ősz szakállú. 

Az OVB Magyarország minden évben tanácsadóival közösen segít a szociálisan hátrányos helyzetű társadalmi csoportokon, közösségeken, intézményeken. Az elmúlt években több mint 30 millió forintot adományoztunk különböző magyarországi szervezeteknek. A társaság németországi központja 35 évvel ezelőtt hozta létre saját jótékonysági szervezetét, amely fennállása során szinte a világ minden pontján segített már, legyen szó iskolaépítésről Kenyában, segélyszállítmányok eljuttatásáról a volt Jugoszlávia területére a polgárháború ideje alatt vagy arról a gyors segítségnyújtásról, amelyet a gyermekek kaptak a Haitin pusztító Matthew hurrikán után.

– mondta el Jánosi Gergely, az OVB Vermögensberatung Kft. ügyvezető igazgatója.

Foto: OVB Magyarország

Radics Gigi is örömmel segített

Immár több mint 20 éve, hogy a Heim Pál Gyermekkórház létrehozta a fejlesztését támogató Alapítványt, ezáltal biztosítva a beteg gyermekek zavartalan és szakszerű ellátását.

Amikor az OVB Magyarország megkeresett, hogy részt vennék-e az ünnepségen, örömmel mondtam igent. Amikor csak tudok, mindig nagyon szívesen énekelek jótékonysági rendezvényeken, állok egy-egy jó ügy mögé. Megható volt látni, milyen nagy örömet szereztünk a kórház kis betegeinek, akik ebben az évben nem a megszokott környezetükben bontogatták ki a Mikulás csomagokat. Reméljük, ha csak egy kis időre is, de sikerült elfeledtetnünk velük, hogy az idén sajnos kórházban töltik ezt az ünnepet.

– tette hozzá Radics Gigi.

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány hosszú évek óta Magyarország egyik legsikeresebben működő szervezete. Célja, hogy támogassa a gyermekellátás körülményeinek javítását, melynek megvalósítása érdekében nagyobb összegeket fordít a kórház épületeinek felújítására, új, korszerűbb műszerek, eszközök beszerzésére, valamint a dolgozók szakmai tudásának fejlesztésére.
Korszerű technológia érkezett a kórházba

Smrcz Ervin, a kuratórium elnöke az OVB Magyarország felajánlása kapcsán elmondta: 

A frissen vásárolt gépek közül a gyógyszeradagoló pumpák a Heim Pál Gyermekkórház neurológiai osztályán állnak szolgálatba, az új fiber-bronchoszkóp pedig a fül- orr- gégészeten segíti a kis betegek gyógyulását.

Nagyon örülünk, hogy a gyermekek a legkorszerűbb technológia segítségével még jobb kezekben lesznek ezeken az osztályokon.

Nyitókép: Kocsis Ferenc Árpád – bmag.hu

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...