Kövesse Facebook oldalunkat!

Az ukrán energetikai rendszer objektumai a támadásokat követően egyelőre még relatíve gyorsan helyreállíthatók. Ez a helyzet viszont megváltozhat, ha Kijev nem érti a „figyelmeztetéseket.” – írta a Pravda.ru orosz hírportál.

Jelenleg az orosz rakéták és drónok a hőerőművek kapcsolóberendezéseit és transzformátorait teszik tönkre Ukrajnában – mondta egy meg nem nevezett energetikai szakértő a RIA Novosztyinak.

Amit most látunk az olyan, mint egy „utolsó” figyelmeztetés mielőtt kilövik a rendszer motorját.

– tette hozzá.

A szakértő szerint az orosz csapatok egyenlőre nem kapták feladatul Ukrajna energiarendszerének végleges és visszavonhatatlan megsemmisítését.

Amennyiben viszont ilyen parancs érkezik, a területi energiarendszerek kulcsfontosságú gerinchálózati alállomásait és diszpécserirányító központjait fogják támadások érni.

Nyitókép: Unsplash

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...