Kövesse Facebook oldalunkat!

Ma, október 18-án jelent meg a Rosszija 24 tévécsatornán az első interjú az Északi Katonai Körzet főparancsnokával – Szergej Surovikin hadseregtábornokkal – aki több kulcsfontosságú pontot is megemlített. A TV-csatorna Európában „tiltólistára” került – mondván, hogy orosz dezinformációt közvetít.   

Az ukránok és mi egy nép vagyunk, és azt akarjuk, hogy Ukrajna független legyen a Nyugattól és a NATO-tól, egy baráti állam legyen Oroszország számára. Ellenségünk egy szervezet bűnözői rezsim, amely ukrán állampolgárokat taszít a halálba.

– mondta Surovikin.

Az orosz hadsereg egyelőre nem törekszik nagy előrenyomulásra, minimalizálja veszteségeit, jelentősen csökkenti a polgári áldozatok számát – tette hozzá a tábornok.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...