Kövesse Facebook oldalunkat!

Éjszaka nagy területen újra köd, illetve rétegfelhőzet képződik. A köd, illetve rétegfelhőzet kiterjedése napközben zsugorodik, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, azonban az Északi-középhegység és az Észak-Alföld területén tartósan borult marad az idő.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, pénteken csupán a Dunántúl északi részén élénkülhet meg a déli szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 12 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken a derült tájakon 20 fok közelében, míg a tartósan borult területeken 15 fok alatt marad.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...