Barion Pixel
0.4 C
Budapest
- 2022. január 24.
/  Timót
Kezdőlap Címkék Időjárás

Címke: időjárás

Hideg, télies időjárás várható hétfő estig

Nyugaton többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, de a Kelet-Dunántúlon lassacskán csökken a felhőzet. Nyugat-Dunántúlon a havazás mellett, néhol átmeneti havas eső sem kizárt.

Heti időjárás: Sok napsütés, de hideg idő várható, mínusz 17 fokos minimumokkal

Napos, de hideg idővel kezdődik a jövő hét. Helyenként mínusz 15 Celsius-fok alá csökken a hőmérséklet és többfelé napközben is mínuszok lesznek. A következő napokban mérséklődik a hideg, viszont jellemzően borús lesz az ég.

Többfelé havazásra, hófúvásra figyelmeztetnek

figyelmeztet a meteorológiai szolgálat. A közútkezelő azt kéri, mindenki tájékozódjon az útviszonyokról, és csak a téli közlekedésre felkészített járművekkel induljon el.

Hideg idő, a felhős részeken gyenge havazás várható vasárnap éjfélig

A Tiszántúl fölé vastagabb felhőtömbök érkeznek, amelyekből többfelé előfordulhat hózápor. A Dunántúlon egyre kevesebb helyen lesz jellemző a csapadék és fokozatosan kitisztul az idő.

Borult időjárás várható péntek estig, elszórtan havazás is előfordulhat

Többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, de délután lehet átmeneti felhőzet-csökkenés is. Az ország déli felén elszórtan várható eső, zápor, a keleti határ mentén havazás, majd ez a csapadékrendszer elhagyja dél felé hazánkat.

Cudar idő: Markáns hidegfront érkezik, többfelé intenzív csapadékkal

Markáns hidegfront érkezik csütörtökön, amelynek nyomán többfelé várható intenzív csapadék: havas eső, akár villámlással, dörgéssel kísért hózápor

Heti időjárás: Sokszor szeles, hideg idő várható, mínusz 11 fok alá is mehet a...

Sokszor szeles, hideg idő várható a jövő héten. Többfelé mínusz 10 Celsius-fok alá is hűlhet a levegő, néhol napközben is fagypont körül alakulnak a maximumok.

Borult időjárás várható szombat éjfélig

Éjszaka északkeleten folytatódik a borult, párás idő, a derült tájakon pedig átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet; néhol jelentéktelen, vegyes halmazállapotú csapadék is előfordulhat.

Hétvégi időjárás: Jellemzően száraz idő várható, hajnalan mínusz 10 fok körüli értékekkel

Számottevő csapadék nem várható és jellemzően napsütéses lesz az idő a hétvégén. Ugyanakkor marad a hideg: néhol napközben is fagypont körül alakul a hőmérséklet, hajnalban pedig akár mínusz 10 fok alá is hűlhet a levegő

35 éve kezdődött a “mesetél”, egy havazás, amely Magyarországot hetekre beborította

Harmincöt éve volt az emlékezetes országos havazás, amikor néhol több mint 50 centiméteres volt a hóréteg és a maximumok is jellemzően mínusz 10 Celsius-fok alatt alakultak - idézte fel az Országos Meteorológiai Szolgálat szerdán Facebook-oldalán.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK