Barion Pixel
24.4 C
Budapest
- 2022. június 27.
/  László
Kezdőlap Címkék Időjárás

Címke: időjárás

Heti időjárás: Ingyen szauna! – Néhol 40 fok közeli meleg is lehet

A héten fokozódik a hőség, néhol 40 fok közeli meleg is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Hőségriadó – Életbe lépett a harmadfokú riasztás

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt harmadfokú hőségriasztás, amely hétfő 0 órától csütörtök éjfélig tart.

Másodfokú riasztásokat adtak ki a felhőszakadás veszélye miatt

Több nyugati járásra másodfokú riasztást adott ki a felhőszakadás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat szerda este.

Szerdán estétől nyugat felől egyre több helyen várható zápor, zivatar

Az ország döntő részén túlnyomóan napos idő várható csapadék nélkül, de a délnyugati megyékben egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. Éjszaka ugyanakkor a Dunántúl nyugati, délnyugati részein erősen megnövekszik a felhőzet

Sok napsütésre számíthatunk az ország területén kedd estig

Nyugat felől egyre több magasszintű (a nyugati országrész fölé gomoly-) felhő sodródik fölénk. Éjszaka egy szakadozott felhősáv vonul át hazánk felett, mely kedden reggelre kelet felé elhagyja az országot.

Heti időjárás: Folytatódik a nyáriasan meleg idő

Folytatódik a nyáriasan meleg idő a jövő héten: helyenként 35 fok feletti értékeket is mérhetnek. Sok lesz a napsütés, de olykor előfordulhatnak záporok, zivatarok is

Kedden is napos időjárás várható, estefelé helyenként megélénül a szél

Gyengülő hidegfront szakadozott felhőzete vonul délkelet felé. A Dunántúlon, valamint az Északi-középhegység térségében várható kevés helyen záporeső, zivatar

Heti időjárás: Sok lesz a napsütés, 33 fokos maximumok várhatók

Sok lesz a napsütés a héten - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

Napos meleg időjárás várható az ország területén hétfő éjfélig

Jobbára derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. Éjjel túlnyomóan derült lesz az ég.

Napos, meleg idő várható időjárás szerdán

A sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, majd nyugat felől frontális felhőzet érkezik, amely éjszaka halad kelet felé. Késő délutántól a Dunántúlon megnő a záporok, zivatarok esélye, melyek éjszaka már a középső országrészben is kialakulhatnak.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK