Barion Pixel
1.5 C
Budapest
- 2023. január 28.
/  Károly, Karola
Kezdőlap Címkék Időjárás

Címke: időjárás

Borult idő várható a hétvégén és tovább csökken a hőmérséklet

Borult, felhős idő várható a hétvégén, de helyenként kisebb-nagyobb területen felszakadozhat a felhőzet. Pénteken és szombaton elszórtan kell hószállingózásra, havas esőre számítani élénk, erős széllel, majd vasárnapra megszűnik a csapadék.

Borongós időjárás várható szombat éjfélig, helyenként esővel

Borult lesz az ég, csak szombat estétől csökkenhet a felhőzet észak, északkelet felől. Elszórtan várható hószállingózás, kisebb havazás, napközben a keleti megyékben havas eső, eső is eshet. A csapadék mennyisége nem lesz jelentős.

Meteorológia: Lassan csökkenni kezdenek a belvízfoltok

Az Alföldön még nagy területen áll a víz a földeken, de az eddigieknél hidegebb, nagyrészt száraz, gyakran szeles időben a belvízfoltok lassan csökkenni kezdenek - írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön közölt agrometeorológiai elemzésében.

Télies borult időjárás várható csütörtök éjfélig

Döntően borult lesz az ég, csak átmenetileg, illetve csütörtök estétől lehetnek benne szakadozások. Éjjel foltokban köd képződik.

Felhős, helyenként szeles időjárás várható kedd éjfélig

Kedden is az ország délnyugati felén lesz vastagabb a felhőzet, és északkelet felé haladva számíthatunk a kevesebb felhőre. 

Továbbra is télies mardad az időjárás

Vasárnap és hétfőn is a Dunántúlon általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, míg keletre gyengén felhős vagy derült ég várható, hétfőn pedig inkább szűrt napsütés lesz a jellemző. Az esti órákig a Dunántúlon gyengébb havazás, havas eső, eső előfordulhat.

Heti időjárás: Lehűlés kezdődik, egyre kevesebb csapadék várható

A hét elején még az ország délnyugati részén várható eső, máshol megszűnik a csapadék és felszakadozik a felhőzet. Szerdán lehűlés kezdődik, helyenként havazással, hózáporral, a hét második felében napközben csak 0 és 4 fok várható, miközben visszatérnek az éjszakai fagyok

Lezárják a Kékestetőre vezető mellékutakat a Mátrában

A közlekedők biztonsága érdekében a hétvégére lezárják a Kékestetőre vezető mellékutakat a Mátrában - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztálya az MTI-vel.

Átmenetileg nem jár a lillafüredi kisvonat

A szélsőséges, csapadékos időjárás és a Bükkben kidőlt fák miatt a Lillafüredi Állami Erdei Vasút szerelvényei szombaton nem járnak - tájékoztatta Vereb István, az Északerdő Zrt. kommunikációs tanácsadója az MTI-t.

Kidőlt fák okoztak károkat Heves vármegyében

Kidőlt fák okoztak károkat, és adtak munkát a tűzoltóknak péntek este óta Heves vármegyében - közölte a vármegyei katasztrófavédelmi szóvivő szombaton az MTI-vel.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK