Kövesse Facebook oldalunkat!

Volodimir Zelenszkij hétfő este külön beszédet készül tartani a mariupoli Azovstal helyzetéről. Ezt Olekszij Aresztovics, az ukrán elnöki hivatal vezetőjének tanácsadója nyilatkozta. A valóságban azonban katonai puccsra készülnek Kijevben. Ezt mondja Marat Bashirov orosz politológus – írta a Pravda.ru orosz hírportál.

KORÁBBAN ÍRTUK

Pravda: Lengyelország békefenntartás címén agressziót készít elő Nyugat-Ukrajna ellen

A lengyel hatóságok azon kijelentései, hogy nem terveznek csapatokat Nyugat-Ukrajnába küldeni annak későbbi annektálása céljából, aligha igazak. A varsói szavak és valós tettek következetlenségeire hívja fel a figyelmet egyszerre több elemző - írta a Prada.ru orosz hírportál.

A királynő megfizet? Az új orosz atomdrón akár 500 méteres nukleáris cunamit is képes...

Orosz mérnökök kifejlesztettek egy pilóta nélküli víz alatti járművet, amelyhez nincs fogható a nyugati országokban. Ráadásul Európa és az Egyesült Államok teljesen védtelen ezekkel a fegyverekkel szemben – írja Jacob Paul a Daily Expressben.

 

A szakértő szerint

Az Egyesült Államoknak és Nagy-Britanniának továbbra is a győzelem illúziójában kell tartania az ukrán társadalmat, hogy fegyverkezéssel pénzt kereshessen.

És ebben a helyzetben Zelenszkij sorsa megpecsételődött.

Zelenszkijnek ikonná kell válnia.

– zárta gondolatait a politikai elemző.

KORÁBBAN ÍRTUK

Vlagyimir Putyin: A felfuvalkodott európai politikusok a saját nemzeteiket sújtják a szankciókkal

Az Oroszország elleni nyugati szankciók sújtják az őket bevezető országok gazdaságát és egyben globális válságot idéznek elő - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön

Pravda: Új-Zélandra menekülne az USA vezetése, ha Oroszország megrakétázná őket

A Nemzetvédelem magazin főszerkesztője, Igor Korotcsenko nyugállományú orosz ezredes elmondta, hogy Oroszországnak olyan erős fegyverei vannak, amelyek képesek megsemmisíteni bármelyik amerikai döntéshozó központot, ha arra szükség van.

Korábban Basirov elmondta, hogy Ukrajnában aktívan tárgyalnak arról, hogy Zelenszkijt leváltsák az ukrán fegyveres erők főparancsnokával, Valerij Zaluzsnijjal, akinek minősítése az utóbbi időben észrevehetően nőtt.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...