Kövesse Facebook oldalunkat!

A Nacionalnaja Oborona (Nemzetvédelem) című lap főszerkesztője, Igor Korotcsenko nyugállományú orosz ezredes elmondta, hogy Oroszországnak olyan erős fegyverei vannak, amelyek képesek megsemmisíteni bármelyik amerikai döntéshozó központot, ha arra szükség van – írta a Pravda.ru orosz hírportál.

KORÁBBAN ÍRTUK

Pravda: Lengyelország békefenntartás címén agressziót készít elő Nyugat-Ukrajna ellen

A lengyel hatóságok azon kijelentései, hogy nem terveznek csapatokat Nyugat-Ukrajnába küldeni annak későbbi annektálása céljából, aligha igazak. A varsói szavak és valós tettek következetlenségeire hívja fel a figyelmet egyszerre több elemző - írta a Prada.ru orosz hírportál.

A királynő megfizet? Az új orosz atomdrón akár 500 méteres nukleáris cunamit is képes...

Orosz mérnökök kifejlesztettek egy pilóta nélküli víz alatti járművet, amelyhez nincs fogható a nyugati országokban. Ráadásul Európa és az Egyesült Államok teljesen védtelen ezekkel a fegyverekkel szemben – írja Jacob Paul a Daily Expressben.

Erről az argumenti.ru-nak adott interjúban beszélt, emlékeztetve arra, hogy az Orosz Föderáció már Ukrajnában is bizonyította képességeit, amikor az Ivano-Frankivszk régióban egy magas szintű védelemmel rendelkező objektumot a Kinzhal hiperszonikus aeroballisztikus rakétával semmisítettek meg.

Ha fegyveres konfliktus bontakozik ki az Egyesült Államok területén, akkor az amerikaiak valószínűleg Új-Zélandra menekülnek,

miközben Korotcsenko megerősítette, hogy ezzel az állammal senki sem fog harcolni. Ami a döntéshozó központokat illeti, ha kell, azokat megsemmisítik – zárta szavait.

KORÁBBAN ÍRTUK

Vlagyimir Putyin: A felfuvalkodott európai politikusok a saját nemzeteiket sújtják a szankciókkal

Az Oroszország elleni nyugati szankciók sújtják az őket bevezető országok gazdaságát és egyben globális válságot idéznek elő - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön

Kőművesek, burkolók, víz- és villanyszerelők állítják meg az őrületet: Úrjanyit az OBI Oroszországban

Újra megnyílt az OBI-hálózat Moszkvában – írta a RIA Novosztyi. A Khodynka mezei üzlet reggel 8-kor kezdett dolgozni.

Korábban az orosz védelmi minisztérium arra figyelmeztetett, hogy Oroszország csapást mér a döntéshozó központokra, így Kijevben is, ha az ukrán fél továbbra is szabotázst követ el az Orosz Föderáció területén. Ezt az osztály hivatalos képviselője, Igor Konashenkov vezérőrnagy közölte.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...