Kövesse Facebook oldalunkat!

Újra megnyílt az OBI-hálózat Moszkvában – írta a RIA Novosztyi. A Khodynka mezei üzlet reggel 8-óta fogadja a vásárlókat.

Tegnap az OBI-Russia sajtószolgálata arról számolt be, hogy az Aviapark bevásárlóközpontban április 27-én nyílik meg az üzlet, a többi moszkvai és szentpétervári üzlet május 1-től kezdi meg működését, május 11-ig pedig az összes a régiókban megmaradt üzletek újranyitnak.

A hálózat átmenetileg OBI márkanév alatt fog működni, de a jövőben márkanévváltásra kerül sor.

A társaság március 17-én bejelentette az összes oroszországi üzlet bezárását és az országban folytatott tevékenységének bezárását. 

Az otthoni és építőipari termékekre specializálódott OBI lánc 2003-ban érkezett Oroszországba, és az országban az első ilyen formátumú nyugati kiskereskedő lett. 27 üzlet nyílt Moszkvában, Szentpéterváron, Nyizsnyij Novgorodban, Jekatyerinburgban, Kazanyban, Omszkban, Volgográdban, Krasznodarban, Szaratovban, Rjazanban, Szurgutban, Brjanszkban, Tulában és Volzsszkijban.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...