Barion Pixel
10.4 C
Budapest
- 2024. február 21.
/  Eleonóra
Kezdőlap Címkék USA

Címke: USA

A kínai kapcsolat: Az USA továbbra is nyitva tartaná a kommunikációs csatornákat

Az amerikai-kínai verseny "felelősségteljes kezeléséről" és a "kommunikációs csatornák fenntartásáról" tárgyalt Joe Biden amerikai elnök, amikor fogadta Vang Ji kínai külügyminisztert pénteken.

Messerschmitt mentés: Kiemelték a Balatonból az USA által lelőtt vadászgépet

Második világháborús magyar vadászgép roncsait emelték ki a Balatonból csütörtökön. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, a roncs kiemelését követően Balatonakarattyán elmondta

Tizennyolc halottja van a Maine állami lövöldözésnek

Tizennyolc halálos áldozata és 13 sebesültje van a szerda esti lövöldözésnek a Maine állambeli Lewistonban - jelentette be az állam kormányzója a helyi idő szerint csütörtök délelőtt tartott sajtótájékoztatón.

Az Egyesült Államokban emelkedett a 30 éves jelzáloghitel kamata

Az Egyesült Államokban emelkedett a 30 éves jelzáloghitelek kamata a szeptember 15-ével záródott héten az amerikai jelzáloghitelező bankok szövetségének (Mortgage Bankers Association of America - MBA) szerdán ismertetett kimutatása szerint.

Nagy-Britanniába érkezett az amerikai elnök

Nagy-Britanniába érkezett Joe Biden amerikai elnök, akit hétfőn fogad Rishi Sunak brit miniszterelnök és III. Károly király.

Azt beszélik – Az amerikai nagykövet jelezte Szergej Lavrovnak, hogy nincs közük a Wágner-lázadáshoz

Az Egyesült Államok moszkvai nagykövete jelezte, hogy Washingtonnak nincs köze a Wagner katonai magánvállalat fegyveresei által megkísérelt zendüléshez - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter hétfőn az RT orosz állami televíziónak nyilatkozva.

Vegyesen zártak a New York-i tőzsde főbb mutatói

Vegyesen zártak kedden a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.

100 éces lett Henry Kissinger, volt amerikai külügyminiszter, diplomata

Századik születésnapját ünnepli szombaton Henry Kissinger diplomata, volt amerikai külügyminiszter és nemzetbiztonsági tanácsadó, aki meghatározója volt Egyesült Államok külpolitikájának az 1960-as és 1970-es években.

Mélypontra csökkent dohányzók aránya az Egyesült Államokban

Az Egyesült Államokban minden idők legalacsonyabb szintjére esett a dohányzók aránya 2022-ben - olvasható az egészségügyi hatóság csütörtökön közzétett jelentésében.

Az USA vért akar: Orbán Viktor nem hagyja, hogy belepréseljenek minket a háborúba

Az Egyesült Államok nem adta fel a tervét, hogy mindenkit "belepréseljen" egy háborús szövetségbe - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK