Kövesse Facebook oldalunkat!

Az orosz fegyveres erők megsemmisítették az Európából Ukrajnába szállított S-300-as légvédelmi rakétarendszerek indítóállásait – mondta Igor Konasenkov, az orosz védelmi minisztérium szóvivője egy sajtótájékoztatón – adta hírül a RIA-Novosztyi.

Fotó: RIA-Novosztyi / A kép csak illusztráció!

Április 10-én, vasárnap – Kalibr nagy pontosságú rakétával – Dnyipropetrovszk város déli peremén megsemmisítettük annak az S-300-as légvédelmi rakétaosztálynak a berendezéseit, amelyeket az „egyik európai ország” a kijevi rezsimnek szállított.

– mondta Konasenkov vezérőrnagy.

Múlt pénteken Eduard Heger szlovák miniszterelnök bejelentette, hogy Pozsony átadta Kijevnek az S-300-as légvédelmi rendszert. Amint azt Jaroslav Nagy köztársasági védelmi miniszter pontosította, a közeljövőben az ország megkapja a Patriot rendszer negyedik komplexumát az Egyesült Államoktól.

Moszkva többször is kijelentette, hogy a nyugati fegyverek Ukrajnába szállítása csak meghosszabbítja a konfliktust, és a fegyverszállítás legitim célponttá válik.

Fotó: RIA-Novosztyi / A kép csak illusztráció!

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...