Kövesse Facebook oldalunkat!

Délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, többnyire közepesen és erősen felhős időszakokra számíthatunk, kedden estefelé csökken majd jelentősebben a felhőzet. 

Kedd

Kedden napközben összességében több helyen alakulhat ki zápor, helyenként zivatar. A délkeleti, déli szél nagy területen élénk, néhol erős, zivatarok környezetében átmenetileg viharos lesz.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 16 és 22 fok között valószínű.

Érdekes hírek

Fotó: Pexels

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...