Barion Pixel
24.5 C
Budapest
- 2024. július 15.
/  Henrik, Roland
Kezdőlap Címkék Kurtisz Krisztián

Címke: Kurtisz Krisztián

UNIQA: Dinsdale Julianna vezérigazgató, Kurtisz Krisztián pedig a felügyelő bizottság elnöke lesz

2021 január 1-től Kurtisz Krisztián az UNIQA magyar és nemzetközi felügyelőbizottságának elnöki posztjában folytatja munkáját, míg Dinsdale Julianna a hazai UNIQA Biztosító vezérigazgatói pozícióját veszi át.

Julianna Dinsdale lett az UNIQA Biztosító új stratégiai és transzformációs igazgatója

Az UNIQA Biztosító üzletfejlesztési terveiben évek óta komoly fókuszt kap a transzformáció és a belső folyamatok optimalizálása, ennek érdekében nyáron dedikált igazgatót neveztek ki a terület élére Julianna Dinsdale személyében.

UNIQA: Kurtisz Krisztián Magyar Gazdaságért díj elismerésben részesült

December 6-án, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vállalkozók napja rendezvényén, ünnepélyes keretek között adták át a Magyar Gazdaságért díjakat. Az eseményen Varga Mihály pénzügyminiszter és Tolnay Tibor, a VOSZ elnöke Kurtisz Krisztiánt, az UNIQA Biztosító vezérigazgatóját kitüntetésben részesítette a gazdaság érdekében végzett kimagasló munkájáért.

Emma és a láncfűrész: A CHERRISK diszruptív kampányban riogatja a magas biztosítási árakat

A CHERRISK nyári kampánya végleg leszámol a magas biztosítási árakkal. Május óta láthatók a kampány utas- és lakásbiztosítás display és PPC hirdetései, az animációs TVC-k pedig június közepe óta futnak.

Maratoni kihívást támogat az UNIQA: Marsbéli tájon fut 400 km-t Lubics Szilvia

Több száz kilométert fut a Góbi sivatagban, extrém időjárási körülmények között Lubics Szilvia. Az egyik leghíresebb magyar ultramaratonista ugyan egyedül néz szembe az Ultra Gobi versennyel, mégsem lesz teljesen egyedül

Karrier: Györke Ádám a CHERRISK új online sales vezetője

Györke Ádám 2019. januártól a CHERRISK online sales vezetői pozícióját tölti be, a biztosító fővárosi irodájában.

Emma hasít: Már több mint 1400-an választották a CHERRISK-et

Egyetlen hónap után megszületett a CHERRISK 1000. biztosítása – közölte a platform üzemeltetője. Az UNIQA új biztosítási platformja – korábbi ígéretéhez híven – komoly sikereket ért el kárügyintézés terén is: átlagosan 3 óra alatt rendeznek egy kárt.

Kurtisz Krisztián

KURTISZ KRISZTIÁNJTNDc3BhbiUyMHN0eWxlJTNEJTIyZm9udC1mYW1pbHklM0ElMjAlMjdPcGVuJTIwU2FucyUyMENvbmRlbnNlZCUyNyUzQiUyMGZvbnQtc2l6ZSUzQSUyMDE0cHQlM0IlMjBjb2xvciUzQSUyMCUyM2ZmZmZmZiUzQiUyMiUzRSUzQ3N0cm9uZyUzRUF6JTIwVU5JUUElMjBCaXp0b3MlQzMlQUR0JUMzJUIzJTIwdmV6JUMzJUE5cmlnYXpnYXQlQzMlQjNqYSUzQyUyRnN0cm9uZyUzRSUzQyUyRnNwYW4lM0U=Krisztián a Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán szerzett biztonságtechnikai mérnöki diplomát. 2002-től a Groupama Garancia Biztosító Zrt. gépjármű-biztosítási menedzseri, majd 2005-től a cég lakossági...

Ősszel érik az UNIQA Biztosító cseresznyéje: már több mint ezer szerződést hozott az új...

Komoly változások színhelye volt az elmúlt két évben a Hungária körúton az UNIQA Biztosító főhadiszállása. A cégnél középvezetők jelentős része a nyár végére lecserélődött, korábban pedig arról is írtunk, hogy formabontó módon szervezték át a boardot.

Az Uniqa új biztosítási modellt vezet be Magyarországon

Új biztosítási modellt indít Magyarországon az Uniqa, a projekt költségvetése eddig mintegy 4 millió euróra tehető, a biztosító társaság azt tervezi, ha sikeres lesz a modell, a nemzetközi biztosítási piacra is bevezetik.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK