Kövesse Facebook oldalunkat!

Az UNIQA Biztosító üzletfejlesztési terveiben évek óta komoly fókuszt kap a transzformáció és a belső folyamatok optimalizálása, ennek érdekében nyáron dedikált igazgatót neveztek ki a terület élére Julianna Dinsdale személyében. A szakember felel a vállalati stratégiák kialakításáért és a digitális transzformáció cégszintű implementálásáért.

A digitalizáció átlakítja a pénzügyi szektort

Az UNIQA Biztosító célja, hogy a megváltozott ügyféligényekre a lehető leghatékonyabban reagáljon az értékesítési csatorna átalakításával és a digitalizáció nyújtotta lehetőségek kiaknázásával. A fenntartható működési modell és stratégia kialakításával Julianna Dinsdale-t bízta meg a vállalat, aki a hagyományos biztosítói szektoron kívül szerzett nemzetközi tapasztalataival nyár óta támogatja az UNIQA működését.

A digitalizáció nem csupán egy projekt, hanem a pénzügyi szektort átalakító folyamat, amely az UNIQA célcsoporton belül is a legfontosabb üzletfejlesztési terület. A pozíció létrehozásával és Julianna Dinsdale érkezésével még komolyabb stratégiai alapokra helyezzük a transzformációs folyamatok megszervezését. Julianna tanácsadói és banki háttere egy friss, megújulást hozó látásmódot jelent az UNIQA Biztosító számára, aminek már most érezzük a pozitív hatásait.

– mesélte Kurtisz Krisztián, vezérigazgató.

KORÁBBAN ÍRTUK

Egy vállalat működését újragondolni mindig izgalmas feladat

A karrierem során mindig a kihívások és a vállalatok működésének újragondolása nyújtotta a legnagyobb izgalmakat. Örülök, hogy elnyertem az UNIQA bizalmát és vezetőséggel közösen alakítjuk tovább a cég transzformációs folyamatait. Az elmúlt pár, szokványosnak nem mondható hónapban lehetőségem volt megfigyelni a fejlesztési területeket és a csapatban rejlő lehetőségeket egyaránt. Hiszem, hogy egy előremutató és fenntartható működési modell kialakításával, valamint az új értékesítési stratégiákkal tovább tudjuk erősíteni az UNIQA Biztosító piaci pozícióját.

– tette hozzá Julianna Dinsdale.

Julianna Dinsdale | Fotó: UNIQA Biztosító

Julianna Dinsdale szakmai pályafutása

  • Dinsdale torontói tanulmányait követően szakmai pályafutását szintén Kanadában kezdte a Bearing Pointnál, mint a stratégiai osztály tanácsadója, ahol a helyi pénzügyi szektor legfontosabb szereplőivel dolgozott együtt.
  • Miután Budapestre költözött a Boston Consultingnál folytatta karrierjét, jellemzően a pénzügyi szektorban számos stratégiai és transzformációs projekt felelőseként a CEE régióban.
  • Ezen felül kulcsszerepet töltött be egy greenfield bank, az Allianz bank fejlesztésében, öt évet töltött a banknál, mint a retail területért felelős vezető.
  • Az UNIQA Biztosító csapatához, mint stratégiáért és transzformációért felelős igazgató csatlakozott, aki közvetlenül támogatja a board munkáját.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...