Kövesse Facebook oldalunkat!

December 6-án, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vállalkozók napja rendezvényén, ünnepélyes keretek között adták át a Magyar Gazdaságért díjakat. Az eseményen Varga Mihály pénzügyminiszter és Tolnay Tibor, a VOSZ elnöke Kurtisz Krisztiánt, az UNIQA Biztosító vezérigazgatóját kitüntetésben részesítette a gazdaság érdekében végzett kimagasló munkájáért.

Kurtisz Krisztián karrierjét gépjármű kárrendezés területén kezdte, később már stratégiai technológiák szervezeti egységet vezetett, majd a Groupama Biztosító Zrt. nem-életbiztosítási területéért felelős ügyvezető igazgatója lett. 2008- és 2010 között Oroszországban dolgozott, ahol kezdetben a Renaissance Insurance Group ügyvezető alelnöki feladatait látta el, 2009-ben pedig megalapította és felépítette a SRAVNIKUPI.RU online gépjármű-biztosítási összehasonlító portált és brókercéget. 2010 után az UNIQA Biztosító Zrt. nem-életbiztosítási területét vezette, 2016 óta pedig az UNIQA Biztosító Zrt. vezérigazgatója.

2018 szeptemberében alapító ügyvezetőként útjára indította az újgenerációs CHERRISK online biztosítási platformot.

Irányítása alatt az UNIQA Biztosító egy trendszetter, az innovációban és az insurtechben élen járó piaci szereplővé vált; melynek méltó elismerése ez a rangos kitüntetés. 

Az UNIQA Biztosító vezérigazgatójaként célja a társaság versenyképességének folyamatos javítása, piaci pozíciójának megerősítése. Kiemelt figyelmet fordít a piacon megjelenő újabb és újabb fogyasztói igényekre, hisz a kutatás-fejlesztés fontosságában és az innovatív megoldásokban.

Az UNIQA Csoport

Fő piacain, Ausztriában, valamint Közép- és Kelet-Európában a piacvezető biztosítótársaságok közé tartozik. Mintegy 20 000 munkatársa és kizárólagos értékesítési partnere 16 országban 10,1 millió ügyfelet szolgál ki. Ausztriában közel 22%-os piaci részesedésével az UNIQA a második legnagyobb biztosítótársaság. Az UNIQA a közép- és kelet-európai régió 15 országában van jelen: Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Csehországban, Koszovóban, Macedóniában, Montenegróban, Lengyelországban, Romániában, Oroszországban, Szerbiában, Szlovákiában, Ukrajnában és Magyarországon.

 

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...