Barion Pixel
28.5 C
Budapest
- 2024. július 16.
/  Henrik, Roland
Kezdőlap Címkék Előrelátók

Címke: Előrelátók

Generali Előrelátók: Fiatalok és az öngondoskodás, avagy milyennek látja a jövőt az Y generáció?

Szinte naponta jelennek meg a borúlátó előrejelzések és elemzések a hazai nyugdíjrendszer jövőjére vonatkozóan: miközben a magyarok továbbra is sereghajtók a megtakarításban, főként, ha az időskorukról van szó. De mi a helyzet az Y generáció tagjaival? - írta a Generali Előrelátók blog.

Generali Előrelátók: Mennyibe kerül az iskolakezdés?

A KSH adatai szerint tavaly szeptemberben több mint egymillió, általános iskolába, szakképző- és szakiskolába, gimnáziumba, vagy technikumba járó diák ült iskolapadba.

Generali Előrelátók: 14 biztosítási tévhit a koronavírus kapcsán

A koronavírus az év eleje óta szépen lassan begyűrözött az életünkbe, mindennapjainkba, a róla szóló hírekkel kelünk és fekszünk, jócskán átírta mindennapjainkat. Ahogy minden iparágat, a biztosítási szektort is érinti a vírus, és sajnos számos tévhittel találkozhatunk.

Generali előrelátók: Az EUB tájékoztatót adott ki a koronavírussal kapcsolatban

A nemzetközi szinten kialakult koronavírus-járvánnyal kapcsolatban adott ki tájékoztatót az Európai Utazási Biztosító Zrt. A közlemény szerint az EUB továbbra is a biztosítási szerződésben foglalt feltételek szerint jár el.

Generali Előrelátók: Meg lehet úszni a téli közlekedési káoszt, mutatjuk hogyan

Képzeld el, hogy megérkezel a vasútállomásra vagy a reptérre, felnézel a kijelzőre, és meglátod, hogy késik vagy kimarad a járatod… Az egész napod egy szempillantás alatt sokkal problémásabbá és stresszesebbé vált. Ismerős a helyzet? - írta a Generali Előrelátók Blog

Generali Előrelátók: Ellopták az autómat! Mit csináljak?

Ha valakinek ellopják az autóját, az könnyen elveszítheti a fejét. Ilyenkor ugyanis az életünk egyik legdrágább ingóságát tulajdonítják el, életterünk egyik darabját lovasítják meg, melyben akár több év kemény munkája is nyugszik.

Generali előrelátók: Ingyenes vizsgálatok várólista nélkül a Generali Szűrőbuszaiban

A Generali Szűrőbuszairól szóló korábbi cikkünkben bemutattuk, melyik az a 10 szűrés, amely elérhető az új generációs diagnosztikai berendezésekkel felszerelt járművekben. Akkor egy orvosszakértőt is megkérdeztünk, miért érdemes rendszeresen részt venni ezeken a szűrővizsgálatokon.

Generali előrelátók: Veszélyek, amik az otthonodra leselkednek

Még a legtisztább otthonokban is vannak olyan helyek, ahol rengeteg piszok és baktérium tud elrejtőzni. Összegyűjtöttük a konyha, a fürdőszoba és a nappali azon pontjait, ahol könnyen meglapulhatnak a bacik. És persze azt is bemutatjuk, hogyan tarthatod őket távol.

Generali előrelátók: Tudd meg, hogyan lehetsz nyugdíjasan is szellemileg a toppon!

Az agy egészségére sajnos sokan nem fordítunk akkora figyelmet, mint a testünk többi részére. Az Alzheimer-kór és a demencia azonban egyre több embert érint – 2050-re várhatóan világszerte 131,5 millió ember szenved majd ilyen betegségektől.

Generali előrelátok: Hátrébb az agarakkal, izé a műanyagokkal

Talán mára már mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy mennyire fontos változtatnunk a műanyaghoz való hozzáállásunkon. A minket érő, elképesztő információáradat közepette azonban nehéz eldönteni, hol is kezdje az ember. Ebben fogunk most segíteni.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK