Kövesse Facebook oldalunkat!

Gyengült hétfő reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Az euró jegyzése 374,19 forintra ment fel 373,92 forintról, a dolláré 333,27 forintra emelkedett 332,69 forintról, a svájci franké pedig 387,03 forintra 386,20-ról.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint 2,7 százalékkal áll erősebben az előző heti kezdésnél az euróval, 4,9 százalékkal erősebben a dollárral és 1,9 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

A hónap eleji kezdéshez képest a forint 0,4 százalékkal gyengült az euróval szemben és 1,4 százalékot adott le a svájci frank ellenében, 2,3 százalékkal erősödött viszont a dollárral szemben.

Az év eleje óta a forint mindhárom devizával szemben erősödött, 6,3 százalékkal az euró, 10,7 százalékkal a dollár és 4,1 százalékkal a svájci frank ellenében.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...