Kövesse Facebook oldalunkat!

A reggeli negatív nemzetközi hangulat miatt eséssel nyithat a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szerdán az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője szerint. A BUX 309,95 pontos, 0,56 százalékos emelkedéssel, 55 959,41 ponton zárt kedden.

Árokszállási Zoltán az MTI-nek küldött kommentárjában megjegyezte, hogy a BUX kedden felülteljesítő volt. Bár a nemzetközi hangulat elég borús volt már akkor is, a fő hazai részvényindex emelkedett.

Kedden a Mol 2 forinttal, 0,07 százalékkal 2766 forintra erősödött, 541,0 millió forintos forgalomban. Az OTP-részvények ára 160 forinttal, 1,20 százalékkal 13 490 forintra nőtt, forgalmuk 4,9 milliárd forintot tett ki. A Magyar Telekom árfolyama 4,0 forinttal, 0,73 százalékkal 552 forintra emelkedett, forgalma 481,4 millió forint volt. A Richter az előző napi záróértékén, 8850 forinton fejezte be a kereskedést, 1,4 milliárd forintos forgalomban.

Nyitókép: Unsplash

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...