Kövesse Facebook oldalunkat!

Vegyesen, csekély változással nyitottak szerdán a főbb európai tőzsdeindexek. Kedden a tőzsdék London kivételével veszteséggel zártak.

A páneurópai STOXX 600 index változatlan értékkel kezdte a szerdai kereskedést, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,06 százalékkal emelkedett, a londoni index nem változott, a frankfurti DAX 0,19 százalékkal csökkent, Párizsban a CAC-40 0,01 százalékkal emelkedett, a milánói index 0,08 százalékkal erősebben kezdett, a madridi viszont 0,05 százalékkal alacsonyabban.

Az olajár emelkedett, az európai kereskedési idő kezdetén a nemzetközi piacon a WTI nyersolaj ára 0,61 százalékkal állt magasabban hordónként 90,93 dolláron, a Brent ára 0,85 százalékkal emelkedett 94,77 dollárra.

Az arany spot ára 0,10 százalékkal csökkent unciánként 1898,54 dollárra. A dollárindex 0,01 százalékkal csökkent 106,22 pontra. Az eurót 0,03 százalékkal jegyzik gyengébben 1,0567 dolláron.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...