Kövesse Facebook oldalunkat!

Erősödött hétfőn a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Az eurót este hat órakor 383,15 forinton jegyezték a kora reggeli 383,73 forint után. A dollár jegyzése 361,20 forintra csökkent 363,43 forintról, a svájci frank jegyzése 400,36 forintra csökkent 402,45 forintról.

Hétfő esti jegyzésén a forint a hó eleji kezdéshez képest 1,6 százalékkal erősödött az euróval, 1,9 százalékkal erősödött a dollárral és 0,6 százalékkal a svájci frankkal szemben.
Az év eleji kezdéshez képest 4,1 százalékkal áll erősebben a forint az euró, 3,2 százalékkal erősebben a dollár és 0,5 százalékkal erősebben a svájci frank ellenében.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...