Kövesse Facebook oldalunkat!

Hétfő estig hazánk nagy részén fátyolfelhős időre számíthatunk, amely időszakosan jobban meg is vastagodhat. Az Északi-középhegység északi részein reggelig lehetnek felhősebb tájak.

Hajnalra néhol párássá is válhat a levegő, illetve hétfőn délelőtt nyugat felől kis eséllyel vastagabb felhőtömbök sodródhatnak fölénk, amelyekből gyenge csapadék nem zárható ki. A déli, délnyugati szelet nagy területen kísérik élénk, főként az Észak-Dunántúlon erős, néhol viharos lökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 10 és 16 fok között várható, de a szélcsendes részeken több fokkal hidegebb lehet az idő.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 19 és 24 fok között alakul, de az északi völgyekben pár fokkal alacsonyabb értéket is mérhetünk.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...