Kövesse Facebook oldalunkat!

Az elmúlt két év megmutatta, hogy a biztosítás a válságálló iparágak közé tartozik, a ROAR biztosítási tanácsadó cég munkatársai ez idő alatt is egyre csak halmozták a szakmai sikereket. Nyári Marcell prémium tanácsadó nemrég Amerikában járt és máris az MDRT – azaz a Millió Dolláros Kerekasztal – rendezvényéről jelentkezett be. Habár karrierjét mindössze öt éve kezdte el építeni, munkája során remek eredményeket ért el. Megragadta a kínálkozó lehetőségeket és prémium ügyfélkört éptett, most pedig épp a csapatát készül bővíteni! – Lehet, hogy pont rád gondolt? Ha érdekel egy válságálló szakma, ami kellemes megélhetést és nagyszerű karrier lehetőséget biztosit – mindezt úgy, hogy még egy mentort is adnak melléd -, akkor ne habozz jelentkezni!

 

Mióta dolgozol pénzügyi területen? Miket szeretsz legjobban a cégnél, ahol dolgozol, illetve mi az ami motivál?

Öt éve kezdtem el pénzügyi tanácsadóként dolgozni, saját csapatom pedig három éve lett. Szeretem, hogy a befektetett energia olyan mértékben térül meg a biztosítási a szakmában, ami a munkaerőpiacon egyedülálló. Olyan közegben dolgozom, ahonnan bármikor tudok inspirációt meríteni.

Engem személy szerint leginkább az eredmények hajtanak. Az motivál, hogy ügyfeleim számára én legyek az elsőszámú jelölt, ha pénzügyi kérdésük merül fel, és hogy ezt a hozzáállást minél teljesebben át tudjam adni a csapatomnak.

Hányan vannak a csapatodban és milyen vezetőnek tartod magad? Mi jelent számodra kihívást mostanában?

Jelenleg 15 nagyszerű ember van a csapatomban, ahol  azért néha akad kihívás. Figyelek arra, hogy minden kollégámmal elég időt töltsek, és segítsem a fejlődésüket.

Az utóbbi időben leginkább az adózási változások, és a motiváció fenntartása okozott nehézséget. Utóbbiban a személyes kapcsolattartás és a példamutatás sokat segít. Emellett folyamatosan keresem a tehetséges embereket a csapatomba, ami szintén sok energiát elvisz.

Az ügyfeleid mennyit vesznek észre abból, hogy egy „nem hétköznapi” alkuszcégnél dolgozol?

Sok embernek megakad a szeme a márkán. Bár a ROAR már több mint öt éve létezik, a mai napig frissnek hat a megjelenése. Ezt nagyon szeretik az ügyfelek.

Mikor  belépnek az irodába, mindig elcsodálkoznak rajta, mennyire színes a ROAR irodája. Szeretik a nagy tereket és a formabontó dekorációt. Kifejezetten tetszik nekik, hogy nem egy hagyományos biztosítótársaság központi irodájában fogadjuk őket. A ROAR harsány megjelenése és kommunikációja eddig minden ügyfelemből pozitív reakciót váltott ki.

Idén sikerült eljutnod Bostonba az MDRT (Million Dollar Round Table), vagyis a Millió Dolláros Kerekasztal rendezvényére, ami a világ vezető életbiztosítási és pénzügyi szakértőinek szervezete. Mesélj egy kicsit arról, mit jelent számodra az MDRT illetve, hogy miért olyan lényeges ez a szervezet?

Az MDRT – vagyis a Millió Dolláros Kerekasztal – egy olyan globális pénzügyi és biztosítási szakmai szervezet, melynek tagjai már elmondhatják magukról, hogy elértek egy nemzetközileg is elismert „szintet” ebben a szakmában. Úgy is mondhatnám, hogy a pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó területek elitjét foglalja magában.

Amint elkezdtem dolgozni a pénzügyi területen, szinte rögtön kitűztem célul, hogy szeretnék ide eljutni és élőben találkozni a világ legjobb pénzügyi tanácsadóval, mivel mindig is nagyon inspirált a kiválóság. Munkám során is mindig erre törekszem, így nem volt kérdés számomra, hogy kvalifikálni szeretném magam.

Csak, hogy az olvasók is értsék, egy-egy MDRT rendezvényen 10-15 ezer pénzügyi-biztosítási tanácsadó vesz részt, akárhogyan is nézzük ez hatalmas szám. 

Milyen szakmai terveid vannak az idei év hátralévő részére, illetve az elkövetkező két-három éves időszakra?

Jövőre megint megpályázom az MDRT-t, ami ezúttal Nashville-ben lesz. Azonban most az a célom, hogy ne csak egyedül menjek, hanem magammal vihessek pár kollégát is a csapatomból. Nem titkolt célom, hogy a tudást, amit az évek alatt megszereztem, szeretném átadni a csapatomnak is, hogy ők is profitáljanak belőle.

A legfőbb stratégiai célom pedig a csapatom bővítése! Emiatt kifejezetten nagy hangsúlyt fektetek a hálózatfejlesztésre is. Szeretném egyúttal megszólítani a teljesen kezdőket is, és megmutatni nekik hogyan érhetik el ők is az MDRT szintet. Talán ez az, ami most a leginkább motivál,  megtalálni azokat a lelkes embereket, akik mernek nagyot álmodni, mint ahogy én is tettem öt évvel ezelőtt.

Rád gondoltunk!

Amennyiben úgy gondolod, hogy szeretnél egy válságálló szakmában dolgozni, a munka mellé pedig folyamatos szakmai mentorálást is kapni, akkor jelentkezz az alábbi linken és felveszem veled a kapcsolatot!

 

 

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...