Barion Pixel
21.5 C
Budapest
- 2024. május 16.
/  Botond, Mózes
Kezdőlap Címkék Roar

Címke: Roar

Dübörög a ROAR: A magyar biztosítási piac legnagyobb növekedése 2023-ban!

A Magyar Biztosítási Piac 2023-as legdinamikusabb növekedését érte el a ROAR, akik megduplázták a hálózati létszámukat és már 350 kollégával dolgoznak a minőségi építkezést követően

Megtartás az új toborzás? A gondoskodó vállalatoké a jövő!

A munkavállalók törődés iránti igénye soha nem látott szintre emelkedett az elmúlt években. Napunk jelentős részét a munkahelyen töltjük, így nem meglepő, ha a gondoskodás iránti elvárásaink a munkáltatók felé is megfogamazódnak.

300 fő a cél: Komoly hálózatfejlesztésbe fog a ROAR csapata

„Új év, új én” – olvashatjuk sokfelé a közösségi médiában az év elején. Nincs ez másként a ROAR-nál sem, az új generációs közvetítői hálózat ambiciózus terveket dédelget 2023-ra: úgy döntöttek, megduplázzák a tanácsadói létszámot.

A mentort mi adjuk – a biztosítás válságálló, építs karriert a ROAR-nál!

Az elmúlt két év megmutatta, hogy a biztosítás a válságálló iparágak közé tartozik, a ROAR biztosítási tanácsadó cég munkatársai ez idő alatt is egyre csak halmozták a szakmai sikereket. Nyári Marcell prémium tanácsadó nemrég Amerikában járt és máris az MDRT - azaz a Millió Dolláros Kerekasztal – rendezvényéről jelentkezett be.

ROAR Casco: Használat alapú gépjármű biztosítás a CRISTO alkalmazásban

A CRISTO nevű magyar fejlesztésű autós alkalmazás már több, mint egy éve érhető el a hazai piacon. Az alkalmazásban rögzíteni lehet az utakat, amikről utóbb statisztikákat lehet visszanézni.

ROAR Casco: Használatalapú biztosítás, ami újszerű ügyfélélményekben is bővelkedik

Az elmúlt évek során többször is hallhattunk a biztosítási szakma szereplőitől, illetve iparági elemzőktől különféle izgalmas tervekről, amelyek majd felpörgethetik a biztosítási piacot. Közben ismét eltelt egy év, a kérdés pedig nem változott: vajon mi valósult meg a korábbi grandiózus víziókból, hol tart ma a biztosítási szakma ezen a területen?

A közösségi médián keresztül toborozza a jövő biztosítási tanácsadóit

Vidám, fiatal stílus, színes, trendi iroda kellemes zenével a háttérben egy Váci utcai irodaház tetőterében - ez itt a Roar, a Generali hangos oroszlánkölykének új világa.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK