Barion Pixel
5.2 C
Budapest
- 2024. február 22.
/  Gerzson
Kezdőlap Címkék Euro

Címke: Euro

Alig mozdult a forint árfolyama hétfő reggelre

Nem változott érdemben a forint jegyzése a főbb devizákkal szemben hétfő reggel a bankközi devizapiacon péntek kora estéhez képest.

Erősödött a forint csütörtök estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben csütörtökön kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Eurostat: A vártnál jobban mérséklődött az infláció októberben az euróövezetben

Októberben elemzők által vártnál erőteljesebben mérséklődött az éves infláció az euróövezetben - közölte nem végleges adatként az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat kedden.

Alig változott a forint árfolyama csütörtök reggelre

Kevéssé változott, vegyesen alakult a forint árfolyama csütörtök reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Devizapiac: Erősödött szerdán a forint

Erősödött szerdán a forint a főbb devizákkal szemben és augusztus hónapot is nagy valószínűséggel erősödéssel fejezheti be.

Devizapiac – Erősödött a forint szerda estére

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Csökkent az euróövezet gazdasági teljesítménye júliusban

Az elemzők által vártnál jobban csökkent az euróövezet gazdasági teljesítménye júliusban a londoni S&P Global Market Intelligence gazdaságkutató intézet beszerzésimenedzser-indexének (BMI) hétfőn ismertetett előzetes értékei szerint.

Devizapiac: Gyengült hétfő reggelre a forint

Gyengült hétfő reggelre a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben a péntek esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben júniusban

Júniusban az euróövezetben a vártnál nagyobb mértékben romlott a gazdasági hangulatindex, míg a fogyasztói hangulat az egy hete közölt előzetes adatokkal összhangban némileg javult

Erősödött kedden a forint

Erősödött kedden a forint a főbb devizákkal szemben a bankközi devizapiacon: 0,4 százalékkal az euró, 0,5 százalékkal a dollár és 0,6 százalékkal a svájci frank ellenében.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK