Kövesse Facebook oldalunkat!

Erősödött szerdán a forint a főbb devizákkal szemben és augusztus hónapot is nagy valószínűséggel erősödéssel fejezheti be.

Az eurót szerdán este hét óra előtt 379,22 forinton jegyezték a bankközi devizapiacon a kora reggeli 381,36 forintos jegyzés után. A dollár jegyzése 347,20 forintra csökkent 351,07 forintról, a svájci franké pedig 395,30 forintra 399,15 forintról

A forint a szerda esti állás szerint nagy valószínűséggel erősödéssel zárja augusztus hónapot. A havi kezdés óta az euróval és a svájci frankkal szemben két százalékos, a dollár ellenében több mint egy százalékos nyereségre tett szert.

A forint öt százalékkal erősödött az euróval és hét százalékkal a dollárral szemben az év eleje óta, a svájci frank ellenében pedig két százalékos nyerséget ért el.

Augusztus eleje óta a zloty az euróval szemben másfél százalékkal gyengült, a cseh korona közel egy százalékkal gyengült, a román lej pedig 0,2 százalékkal gyengült. Az euróval szemben az év eleje óta a lengyel zloty 4,6 százalékkal erősödött, a cseh korona 0,1 százalék erősödésre tett szert, a román lej árfolyama pedig nagyjából az év eleji kezdésnél áll.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...