Kövesse Facebook oldalunkat!

Vjacseszlav Volodin, az Állami Duma elnöke elmondta, hogy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök sietve elhagyta Kijevet és Lvivbe ment, tegnap már nem tartózkodott Ukrajna fővárosában, és a közösségi oldalakon közzétett videókat előre rögzítették – írta a RIA-Novosty orosz hírügynökség.

Tegnap nem tartózkodott Ukrajna fővárosában. Kíséretével együtt Lvov városába menekült, ahol őt és asszisztenseit lakhellyel látták el

– mondta az alsóház elnöke a Telegram csatorna.

Zelenszkij beszél a YouTube-on Kijevből. A felvétel állítólag korábban készült.

Elmondása szerint az ilyen információk a Verhovna Rada (ukrán parlament) képviselőitől érkeztek, akik Kijevben próbáltak találkozni az államfővel, de meghívták őket Lvivba, ahol állítólag Zelenszkij neonácik védelme alatt áll.

KORÁBBAN ÍRTUK

Putyin most vág vissza a Majdanért: Elfogják és bíróság elé állítják az „ukrán rezsim”...

Különleges katonai művelet végrehajtását rendelte el Vlagyimir Putyin orosz elnök a Donyec-medencében. A csütörtök hajnali televíziós beszédében az orosz elnök azt mondta, hogy Oroszország tervei között nem szerepel Ukrajna megszállása, ugyanakkor törekedni fog a demilitarizálására és "nácimentesítésére".

Orosz pöröly: Vlagyimir Putyin „büntetőháborút” indított Ukrajna ellen

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézet vezetője szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök "büntetőháborút" indított Ukrajna ellen, melynek célja az ukrán kormány megbuktatása.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...