Kövesse Facebook oldalunkat!

Oroszország lezárta légterét a Bulgáriából, Lengyelországból és Csehországból érkező repülőgépek előtt, válaszul légi hatóságaik barátságtalan fellépésére – közölte szombaton TASS hírügynökség az orosz Szövetségi Légiközlekedési Ügynökségre hivatkozva.

Tekintettel Bulgária, Lengyelország és Csehország légiközlekedési hatóságainak barátságtalan lépéseire 2022. február 26-án moszkvai idő szerint 15:00 órakor korlátozásokat vezettek be légitársaságaikra és az ezekben az országokban bejegyzett légitársaságaikra, amelyek az ide irányuló járatokat érintik. Orosz célállomások és tranzitjáratok Oroszország légterén keresztül.

– áll a közleményben.

A Szövetségi Légi Közlekedési Ügynökség rámutatott, hogy ez a nemzetközi joggal összhangban hozott megtorló intézkedés. Ezen országokból ezentúl csak a szövetségi hivatal vagy az orosz külügyminisztérium külön engedélyével lehet repülni.

Korábbi hírek szerint Bulgária, Csehország és Lengyelország lezárta légterét az orosz gépek előtt, válaszul Oroszország különleges ukrajnai hadműveletére. Az Egyesült Királyság is lezárta légterét Oroszország előtt. Válaszul Oroszország megtiltotta a brit repülőgépeknek, hogy használják légterét.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...