Barion Pixel
24.4 C
Budapest
- 2022. június 27.
/  László
Kezdőlap Címkék Utazás

Címke: Utazás

Kalandra fel! Az idén újra lesz Strandok éjszakája

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén ismét megrendezik a Strandok éjszakáját július 30-án, amikor várhatóan megtelnek a magyarországi fürdők.

Utasbiztosítás: Egyre többen választják a szervezett utakat nyáron

Az utasok számára nagyon fontos a biztonság, ezért az egyéni utazásszervezés helyett az utasok sokkal inkább az utazási irodákhoz fordulnak - közölte Molnár Judit, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke az MTI érdeklődésére.

Szallas.hu: Rekord lehet a belföldi turizmusban húsvétkor

Az előfoglalási adatok alapján már most több szállásfoglalást adtak le a húsvéti hosszú hétvégére, mint 2019-ben - közölte a Szallas.hu kedden az MTI-vel.

Utasbiztosítás: Bővít a KLM, a járvány előttinél is több járat lesz Budapestre

Tovább bővíti budapesti kínálatát a KLM, a nyári csúcsidőszakban egyes napokon napi öt járat is közlekedik majd Ferihegy és Schiphol között - tájékoztatta a Holland Királyi Légitársaság pénteken az MTI-t.

Egy nap alatt 50 ezer időpontot foglaltak be útlevéligénylésre Romániában

Romániában bővített nyitvatartással működnek az útlevélosztályok, mivel csaknem háromszor több útlevéligénylést adtak be március első hetében február azonos időszakához képest - közölte szerdán a bukaresti belügyminisztérium.

Magyarország is tiltólistára került: Oroszország 36 országot tiltott ki az orosz légtérből

Oroszország megtiltotta légterének használatát azon országok légitársaságai számára, amelyek egy új szankciócsomag miatt lezárták az eget – közölte a Szövetségi Légiközlekedési Ügynökség.

Ferihegyi átszálló? Oroszország zárja a légterét Bulgária, Csehország és Lengyelország felé

Oroszország lezárta légterét a Bulgáriából, Lengyelországból és Csehországból érkező repülőgépek előtt, válaszul légi hatóságaik barátságtalan fellépésére

Utasbiztosítás: Erős lesz az idei év a belföldi turizmusban a Szallas.hu szerint

Az idén növekedni fog a belföldi úti célok, illetve a személygépkocsival megközelíthető külföldi szálláshelyek iránti igény, a szállásadók szempontjából pedig az fog versenyelőnybe kerülni, aki képes saját egyediségét a virtuális világban is megmutatni

Union Biztosító: Átlagosan 150 ezer forintba kerül, ha bajunk lesz a síelésen

Egy átlagos évben a novembertől március végéig tartó síszezonban már közel 600 ezer magyar keresi fel a legnépszerűbb európai terepeket.

Hátha egyszer újra utazunk: Újabb 3 évig az ERSTE Bank lesz a Wizz Air...

Az Erste további három évre nyerte meg a Wizz Air kedvezményprogramjának magyarországi üzemeltetésére kiírt tendert.  A bank újabb hűségcsomagokat vezet be, így akár az eddiginél több pont is gyűjthető.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK